reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
Na takiej stronie sówka mają rajstopki różne od rozmiaru 50-56 , duzo osób poleca tą stronę i tanie są
Screenshot_20181009-213141.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181009-213141.jpg
    Screenshot_20181009-213141.jpg
    152,4 KB · Wyświetleń: 358
Ja rajtki kupilam w rossmanie i sa super ;)
Dlaczego rajtki nie dla chlopca? Moj maz zima nosi rajtki tzn kalesony rajtkowe :D ;) poza tym moja kuzynka ma chlopca i tez mu zakladala rajtki gdy zimno bylo ;) zaden wstyd :*
A to nie że wstyd ale jakoś dziwnie mi to wygląda. Pewnie będę ubierać w zimie żeby mu było ciepło. Ale jak już będzie trochę większy to jednak kalesony :)

My też dzisiaj na drugim USG bioderek i ok ale mamy jeszcze kontrolę jak skończy 3 miesiące i to już będzie ostatnia.

No mi teoretycznie,patrzac na moja mame ,do menopauzy mam gdzies 7 lat ;) chyba ze dostane pozniej :D mam juz dwojke ale chce jeszcze synka ;) zobaczymy czy jest mi to zapisane ;)
No to fakt musisz sie pospieszyc :) my sie staralismy 7 miesiecy wiec tez bede musiala sie pospieszyc hehe :) ale menopauza jest tez ok jak sie juz nie planuje dzieci bo nie trzeba sie zabezpieczac a i chyba tez okresu nie ma wiec nie taka menopauza straszna :p

Ja nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
Ja kupilam sobie rajstopki w pepco za chyba 7 zl rozmiar 3-6 miesiecy i juz moj maly w nich chodzi a tam sa zanizone rozmiarowki mojemu juz 3 razy zalozylam jak było zimno

reklama
Do góry