My mamy kontrolna wizytę za 3miesiace chyba najbardziej odległy termin z tego co piszecieMy jesteśmy po usg bioderek. Jest ok, profilaktycznie kontrola za 2miesiace
Mój Piotrek (2 styczniu będzie miał 8lat) ubrał dziś małą po kąpieli. Ja tylko założyłam body przez głowę i posmarowałam cipcię linomagiem a on całą resztę w ogóle to chętnie chce przy niej wszystko robić: wczoraj ją mył w kąpieli, dziś rozbieral po spacerze. Dzis mówię do męża, że jeszcze z nią nie ćwiczyłam a Piotrek mowi: ,,Ja z nią ćwiczyłem,, Nie chcę wiedzieć jak on z nią ćwiczył haha
reklama
G
gosc12
Gość
Ja tez tego nie roZumiem. A jak będą mrozy to dziecku po domu wygodniej w rajstopkach biegaćJa rajtki kupilam w rossmanie i sa super
Dlaczego rajtki nie dla chlopca? Moj maz zima nosi rajtki tzn kalesony rajtkowe poza tym moja kuzynka ma chlopca i tez mu zakladala rajtki gdy zimno bylo zaden wstyd :*
G
gosc12
Gość
Po hippie ładnie robiłaJakie mm pasuje waszym pociechom?
Chyba musimy zmienić bo młody ma problemy z dwójeczką...
G
gosc12
Gość
Kochany fajnie , że tak dojrzałe podszedł do roli starszego brata mimo swojego młodego wiekuMy jesteśmy po usg bioderek. Jest ok, profilaktycznie kontrola za 2miesiace
Mój Piotrek (2 styczniu będzie miał 8lat) ubrał dziś małą po kąpieli. Ja tylko założyłam body przez głowę i posmarowałam cipcię linomagiem a on całą resztę w ogóle to chętnie chce przy niej wszystko robić: wczoraj ją mył w kąpieli, dziś rozbieral po spacerze. Dzis mówię do męża, że jeszcze z nią nie ćwiczyłam a Piotrek mowi: ,,Ja z nią ćwiczyłem,, Nie chcę wiedzieć jak on z nią ćwiczył haha
Paulana
Fanka BB :)
Paulana
Po hippie ładnie robiła
Ja podaję HiPP comfort. Po tygodniu uregulowało się wszystko, mała gazy oddaje ładnie i się nie męczy. Dwójka idzie co kilka dni tylko że w.postaci trochę chlapy bo mleko to ma za zadanie zniwelować zatwardzenia.
miloscwczasachpopkultury
Jakie mm pasuje waszym pociechom?
Chyba musimy zmienić bo młody ma problemy z dwójeczką...
Z rossmana babydream 1 to jest 500 g za 18 zł
GorzkaPomarańcza
My też dzisiaj byliśmy na usg bioderek i też wszystko ok tylko mały zesikał się na te wałki, bo facet go tak ułożył, że podkład się zsunął. Niestety, nie pomyślałam, żeby wziac ciuszki na przebranieMy jesteśmy po usg bioderek. Jest ok, profilaktycznie kontrola za 2miesiace
Kasiula8989
Pokazywałam ci kiedyś. U mnie tylko da się włączyc żeby się woda nagrzala a później trzeba wyłączyć bo woda wyparuje i się spali urządzenie :/
I masz ustawione tak jak ja?
Bo mi wlasnie na tym trzyma jedną temperature
Załączniki
reklama
GorzkaPomarańcza
To ja źle zrozumiałam. Myślałam, że Piotrek to mąż[emoji23] i myślę sobie "ale dobrze trafiła" ;DKochany [emoji173]️ fajnie , że tak dojrzałe podszedł do roli starszego brata mimo swojego młodego wieku