E
Ewka34
Gość
Ja zakladam jak jest chlodnoA rajstopek nie zakładacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zakladam jak jest chlodnoA rajstopek nie zakładacie ?
Ja już w pepco kupuje 74 w górę te ostatnie sztuki które są na przecenachNiestety dzieciaczki nam szybko wyrastaja z ciuchow dlatego ja szukam albo na fajnych przecenach ciuszki z pepco czy kika albo na ciuchach czesto mozna kupic za grosze super ciuszki ostatnio kupilam nowki czapeczki 3 sztuki za 11 zl nowki z metka beda miala w sam na wiosnę bo sa większe
Ja nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarczaNiee do spodenek skarpetki albo zamiast spodenek polspiochy.
Biogaya jest i enterol.Dawałam dicoflor, teraz trilac. Ja podaję od początku [emoji16] najlepiej zmieniać probiotyk, co jakiś czas
Ja coraz lżej ubieram bo widzę że w tych gondolach to nawet wiatru nie ma nic. Tam jest dosyć ciepło więc wolę nie przegrzać Olka. Rajstopy mam najmniejsze 68 i są duzo za duże. Poza tym chłopak w rajstopach to jakoś mi nie pasuje hahahaJa nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
No tak ale przecież dziecko chyba pijąc mm nie musi mieć minerałów dostarczanych nie ? Ja jak raz podalam mm to na wodzie źródlanej [emoji16]Przefiltrowana woda nie ma zadnych bakterii,zadnych mineralow.. nic nie ma ta ze sklepu ma mineraly
Ja podaję vivomixx, następny mamy kupiony floractin. Trzeba zmieniać probiotyk co jakiś czas.Jakie probiotyki podajecie dzieciom? Od wczoraj zaczęłam podawać dicoflor i mały nie ma już problemów z kupką i brzuszek nie boli
To za ile planujesz?No mi teoretycznie,patrzac na moja mame ,do menopauzy mam gdzies 7 lat chyba ze dostane pozniej mam juz dwojke ale chce jeszcze synka zobaczymy czy jest mi to zapisane
Patrzcie moją akrobatke jak próbuje się podnosić masakra
Ja podaję vivomixx, następny mamy kupiony floractin. Trzeba zmieniać probiotyk co jakiś czas.