reklama
Możliwe.Ja też myślałam że okres dostałam ale kumpela która urodziła dwójkę dzieci mówiła że po zakończeniu połogu miała mały nawrot, takie plamienie tylko więc może to to?
Ja przy braniu tabletek. Jakiś to było 7tygodni po porodzie miałam jednego dnia jedno plamienie i potem dwa dni podbrudzony śluz. Tylko u mnie to też mogła być kwestia brała hormonów
Właśnie czytałam ze niektóre kobitki dostają okres nawet 3 tyg po porodzie, sprawa indywidualna widocznie, ale praktycznie go nie ma, zobaczymy na dniach co z tego wyjdzie, bo tez nie mam żadnych dolegliwości okresowychJa też myślałam że okres dostałam ale kumpela która urodziła dwójkę dzieci mówiła że po zakończeniu połogu miała mały nawrot, takie plamienie tylko więc może to to?
E
Ewka34
Gość
Ja tez mialam plamienia,jednego dnia slabe jednorazowe ,drugiego dnia mocne jednorazowe,po kilku dniach od plamienis,mocny bol owulacyjny ,ktory skonczyl sie po 3 dniach ,takze czekam na prawdziwy okresWłaśnie czytałam ze niektóre kobitki dostają okres nawet 3 tyg po porodzie, sprawa indywidualna widocznie, ale praktycznie go nie ma, zobaczymy na dniach co z tego wyjdzie, bo tez nie mam żadnych dolegliwości okresowych
Menia2018
Fanka BB :)
:
Ja mam oryginalne zegarki z Ali MK, Armani,DW,SvarowskiTez miałam „srebrna” biżuterię z aliexpress i tez była właśnie za grosze i miała niby próby wybite, ale to na pewno nie leżało koło srebra prawdziwego [emoji16][emoji4]
G
gosc12
Gość
Siostra też sobie ostatnio zamówiła. Wartość jednego 1000zl a dała parę złoty:
Ja mam oryginalne zegarki z Ali MK, Armani,DW,Svarowski
aniaczarnula
Ta trzecia kolorowa bardzo mi się podobaKtóra mata według was najlepsza ? Wydaje mi się , że ta bardziej kolorowa. Ale znowu te dwie jednokolorowe ładniejsze [emoji23]
Zobacz załącznik 905418 Zobacz załącznik 905419 Zobacz załącznik 905420
aniaczarnula
Ja smaruję kremem alantan plus z apteki bo u nas skaza i problemy ze skórąDziewczyny czym smarujecie buźki dzieci? Moja ma jakaś sucha, szorstka. Nie mówiąc już o ciemieniuszce, która zrobiła jej się na brwiach i między nimi, ale tu walczymy z oliwka. Chyba, ze macie jakies inne sprawdzone sposoby?
aniaczarnula
Ja mam takąDziewczyny a jakie macie karuzele na łóżeczko? Właśnie przeszukuje internety bo mała śpi , ale na nic nie mogę się zdecydować. Zależy mi na spokojnych i przyjemnych dla uszu melodiach, projektorem pewnie też bym nie pogardziła
Załączniki
reklama
G
gosc12
Gość
Zamówiłam dzisiajTa trzecia kolorowa bardzo mi się podoba