reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

:
Ja mam oryginalne zegarki z Ali MK, Armani,DW,Svarowski:D

No to na pewno oryginalne [emoji3][emoji4] ale rozumiem o co chodziło hah :) ja ogólnie biżuterii nie nosze oprócz pierścionka od mojego, a z aliexpress to chyba zamówię po wypłacie małej ciuszki na 74 cm już. Akurat dotrą za miesiąc to miałabym już wyprawkę 68/74 cm ogarnięta po jutrzejszych zakupach w ciucholandzie tu [emoji1376][emoji5]

reklama
Dzień dobry :)
My na spacerku :)
Piękna, złota jesień aż chce się żyć :) ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20180929_104227.jpg
    20180929_104227.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 102
Dziewuszki niektóre z was miały cukrzycę ciążowa .. podpowiedzcie co można wziąć do szpitala jak idę w odwiedziny do dziewczyny z cukrzyca ? [emoji39]

Dzień dobry.
Od soboty do wczoraj Izunia chciała mnie przechytrzyć i zasypiala tylko przy cycu:) cwaniara mała ale nie dałam się:) e nocy zasypia bez problemu jak ją odkładam do kołyski ale w dzień świętowała. Od dziś już się na to nie zgodziłam. Odkładam ją po karmieniu, przytulam, daję smoczka, głaskam aż usunie i śpi już od 9.00:)
U nas też piękna pogoda. Termometr kupuje 17st w cieniu. Jak młoda wstanie, zje i pójdziemy na długi spacer. Spakuję wózek do auta i pojedziemy do lasu.
Obiad mam już przygotowany - chińszczyzna. Kto o której wróci to będzie mial cieole tylko ryz ugotuje.
W ogóle to wczoraj zjadłam pizzę z sosem czosnkowym mega ostrym, zapomniałam ze nie mogę bo karmię ale Izie nic nie jest;)

My po usg bioderek, dobrze, że nie zwlekalismy z badaniem bo niestety u małej są zaczatki niedorozwoju stawu biodrowego, a że jest w 5 tygodniu to mamy póki co częściej kłaść na brzuchu, szeroko pieluchować i szeroko nosić małą, żeby nóżki były rozstawione na boki. I kontrola za 4 tygodnie. Któraś z mam też miała takie zalecenia? Mam nadzieję, że się to unormuje i unikniemy ortezy [emoji22]

Ostatnia edycja:
Dziewuszki niektóre z was miały cukrzycę ciążowa .. podpowiedzcie co można wziąć do szpitala jak idę w odwiedziny do dziewczyny z cukrzyca ? [emoji39]
Nabiał tzn serek wiejski, jogurt bez cukru, warzywa, banan. W biedrobce mają sałatkè warzywna bez majonezu takà z mixem salat i biszkopty dla diabetologia. Nie pamiętam co jeszcze

reklama
Woda niegazowana, książki do czytania.
Wymyśliłam że kupię kilka gazet dla mam :)
Nabiał tzn serek wiejski, jogurt bez cukru, warzywa, banan. W biedrobce mają sałatkè warzywna bez majonezu takà z mixem salat i biszkopty dla diabetologia. Nie pamiętam co jeszcze
Dzięki ! Biedronka koło szpitala to pewnie coś kupię z twojej listy ;)

Do góry