reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

:
Ja mam oryginalne zegarki z Ali MK, Armani,DW,Svarowski:D

No to na pewno oryginalne [emoji3][emoji4] ale rozumiem o co chodziło hah :) ja ogólnie biżuterii nie nosze oprócz pierścionka od mojego, a z aliexpress to chyba zamówię po wypłacie małej ciuszki na 74 cm już. Akurat dotrą za miesiąc to miałabym już wyprawkę 68/74 cm ogarnięta po jutrzejszych zakupach w ciucholandzie tu [emoji1376][emoji5]

reklama
Dzień dobry :)
My na spacerku :)
Piękna, złota jesień aż chce się żyć :) ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20180929_104227.jpg
    20180929_104227.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 104
Dziewuszki niektóre z was miały cukrzycę ciążowa .. podpowiedzcie co można wziąć do szpitala jak idę w odwiedziny do dziewczyny z cukrzyca ? [emoji39]

Dzień dobry.
Od soboty do wczoraj Izunia chciała mnie przechytrzyć i zasypiala tylko przy cycu:) cwaniara mała ale nie dałam się:) e nocy zasypia bez problemu jak ją odkładam do kołyski ale w dzień świętowała. Od dziś już się na to nie zgodziłam. Odkładam ją po karmieniu, przytulam, daję smoczka, głaskam aż usunie i śpi już od 9.00:)
U nas też piękna pogoda. Termometr kupuje 17st w cieniu. Jak młoda wstanie, zje i pójdziemy na długi spacer. Spakuję wózek do auta i pojedziemy do lasu.
Obiad mam już przygotowany - chińszczyzna. Kto o której wróci to będzie mial cieole tylko ryz ugotuje.
W ogóle to wczoraj zjadłam pizzę z sosem czosnkowym mega ostrym, zapomniałam ze nie mogę bo karmię ale Izie nic nie jest;)

My po usg bioderek, dobrze, że nie zwlekalismy z badaniem bo niestety u małej są zaczatki niedorozwoju stawu biodrowego, a że jest w 5 tygodniu to mamy póki co częściej kłaść na brzuchu, szeroko pieluchować i szeroko nosić małą, żeby nóżki były rozstawione na boki. I kontrola za 4 tygodnie. Któraś z mam też miała takie zalecenia? Mam nadzieję, że się to unormuje i unikniemy ortezy [emoji22]

Ostatnia edycja:
Dziewuszki niektóre z was miały cukrzycę ciążowa .. podpowiedzcie co można wziąć do szpitala jak idę w odwiedziny do dziewczyny z cukrzyca ? [emoji39]
Nabiał tzn serek wiejski, jogurt bez cukru, warzywa, banan. W biedrobce mają sałatkè warzywna bez majonezu takà z mixem salat i biszkopty dla diabetologia. Nie pamiętam co jeszcze

reklama
Woda niegazowana, książki do czytania.
Wymyśliłam że kupię kilka gazet dla mam :)
Nabiał tzn serek wiejski, jogurt bez cukru, warzywa, banan. W biedrobce mają sałatkè warzywna bez majonezu takà z mixem salat i biszkopty dla diabetologia. Nie pamiętam co jeszcze
Dzięki ! Biedronka koło szpitala to pewnie coś kupię z twojej listy ;)

Do góry