reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Piękne Ale chyba nie tak jasne jak na zdjęciu, które pokazywałas?Ja już po fryzjerze także 4,5 h roboty Pani i w końcu jakoś wyglądam. Na żywo lepszy efekt Zobacz załącznik 903714Zobacz załącznik 903715Zobacz załącznik 903716
G
gosc12
Gość
Gdzie kupiłaś czapeczkę ?Zobacz załącznik 903750
Czapa już idealna na rozmiar główki także jesień i zima nam niestraszne [emoji5]
Jeszcze kupiłam ten kombinezon, ale jednak na 62 cm to akurat na 1,5 miesiąca będzie miała, a później już kupię porządniejszy zimowy
Zobacz załącznik 903751
G
gosc12
Gość
Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..Pomału do przodu[emoji4] W końcu będzie idealnie[emoji4] na swoim, to jednak na swoim[emoji16] Ani się obejrzysz, a Kamil znowu będzie w domu.
Mama nie chciała, żebyście wróciły?
Zabrałam trochę rzeczy kuchennych z domu, dzisiaj mi przywioza komodę. Będzie na początek na ubrania. Przez ten brak kasy trochę się pozapozyczalismy i nie wiem co nam się uda teraz kupić za dwa tygodnie. Bo jak już k pojedzie na miesiąc to znowu przywiezie 10tysiecy i wtedy będziemy mogli już coś myśleć nad meblowaniem. Póki co jest ciężko :/ siedziałam teraz i się popłakałam. Tak mi pusto , nie wiem co ze sobą zrobić.. tak to był brat, mama się przewinęła itp. a teraz tak patrzę na to mieszkanie i.. gdzie ja jestem ...
G
gosc12
Gość
Urocza. Zobaczysz jak będzie cieszyło jak jej się buzia nie będzie zamykać. Moja się tylko cieszy i gaworzy , nie dużo mówi ale już po trochu. Patrzy prosto w oczy i gada ciągiem.Lena próbuje się uśmiechać, małe a cieszy [emoji7]
Zobacz załącznik 903766
Moja się uśmiecha ale gdzieś tam przed siebie nigdy do mnieLena próbuje się uśmiechać, małe a cieszy [emoji7]
Zobacz załącznik 903766
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
Piękne [emoji173]️ Ale chyba nie tak jasne jak na zdjęciu, które pokazywałas?
No właśnie niestety nie. Ale to dla dobra kondycji włosów. Szkoda ich było na aż takie rozsjanianie, a tak to 5 h siedzenia, dekoloryzacja i później toner i gotowe
Dziękuje [emoji1376][emoji8]
miloscwczasachpopkultury
Gdzie kupiłaś czapeczkę ?
W pepco za 10 zł i rozmiarek uwaga 80, a jest idealna [emoji16] ale ona już ma obwód główki na 38/40 cm także na miesiąc starczy może max 1,5
miloscwczasachpopkultury
Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..
Zabrałam trochę rzeczy kuchennych z domu, dzisiaj mi przywioza komodę. Będzie na początek na ubrania. Przez ten brak kasy trochę się pozapozyczalismy i nie wiem co nam się uda teraz kupić za dwa tygodnie. Bo jak już k pojedzie na miesiąc to znowu przywiezie 10tysiecy i wtedy będziemy mogli już coś myśleć nad meblowaniem. Póki co jest ciężko :/ siedziałam teraz i się popłakałam. Tak mi pusto , nie wiem co ze sobą zrobić.. tak to był brat, mama się przewinęła itp. a teraz tak patrzę na to mieszkanie i.. gdzie ja jestem ...
Biedna.. wspolczuje, ale z drugiej strony pomysl pozytywnie, że w końcu jesteście na tym upragnionym swoim i jakoś do powolutku będzie. Miesiąc przy malutkiej zleci Tobie jak z bicza, bo doskonale wiemy jak to jest przy malenstwach - niedawno każda odliczała do porodu a tutaj już po 2-2,5 miesiąca zleciało migiem. Jeśli chodiz o rzeczy materialne to wszystko powolutku kupicie i nie to jest najważniejsze, a to ze macie zdrowa córeczkę, macie siebie i tworzycie wspaniała rodzinke. A Twój za miesiąc wróci z pieniazkami i swoim czasem wolnym i wszystko pokupujecie [emoji4] najważniejszy dach nad głowa, zdrowie i mieć co do garnka włożyć by zjesc [emoji4]
Hmm a może zapros jakaś koleżankę dobre na herbatę żeby posiedziała chociaż tak z 2 razy w tyg u was i spędziła z Tobą czas? Zawsze odzyjesz, mogłaby minimalnie tez z 10 min zająć się malutka a Ty będziesz miała czas na prysznic czy cokolwiek. Porozmawiacie, odgonisz gorsze myśli i zrelaksujesz się [emoji4]
Albo kogoś z rodziny zaproś od czasu do czasu i miesiąc zleci nim się obejrzysz [emoji6]
Tylko teraz mam nadzieje ze Twój dostanie na konto pieniążki dla bezpieczeństwa, bo ludzie to niestety Mendy i złodzieje...
reklama
Anulaa88
Przywyczaisz się[emoji4] kwestia czasu[emoji4]Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..