reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Lena próbuje się uśmiechać, małe a cieszy [emoji7]
IMG_0923.JPG

Załączniki

• IMG_0923.JPG
    IMG_0923.JPG
    383 KB · Wyświetleń: 355
reklama
Pomału do przodu[emoji4] W końcu będzie idealnie[emoji4] na swoim, to jednak na swoim[emoji16] Ani się obejrzysz, a Kamil znowu będzie w domu.

Mama nie chciała, żebyście wróciły?
Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..
Zabrałam trochę rzeczy kuchennych z domu, dzisiaj mi przywioza komodę. Będzie na początek na ubrania. Przez ten brak kasy trochę się pozapozyczalismy i nie wiem co nam się uda teraz kupić za dwa tygodnie. Bo jak już k pojedzie na miesiąc to znowu przywiezie 10tysiecy i wtedy będziemy mogli już coś myśleć nad meblowaniem. Póki co jest ciężko :/ siedziałam teraz i się popłakałam. Tak mi pusto , nie wiem co ze sobą zrobić.. tak to był brat, mama się przewinęła itp. a teraz tak patrzę na to mieszkanie i.. gdzie ja jestem ...

Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..
Zabrałam trochę rzeczy kuchennych z domu, dzisiaj mi przywioza komodę. Będzie na początek na ubrania. Przez ten brak kasy trochę się pozapozyczalismy i nie wiem co nam się uda teraz kupić za dwa tygodnie. Bo jak już k pojedzie na miesiąc to znowu przywiezie 10tysiecy i wtedy będziemy mogli już coś myśleć nad meblowaniem. Póki co jest ciężko :/ siedziałam teraz i się popłakałam. Tak mi pusto , nie wiem co ze sobą zrobić.. tak to był brat, mama się przewinęła itp. a teraz tak patrzę na to mieszkanie i.. gdzie ja jestem ...

Biedna.. wspolczuje, ale z drugiej strony pomysl pozytywnie, że w końcu jesteście na tym upragnionym swoim i jakoś do powolutku będzie. Miesiąc przy malutkiej zleci Tobie jak z bicza, bo doskonale wiemy jak to jest przy malenstwach - niedawno każda odliczała do porodu a tutaj już po 2-2,5 miesiąca zleciało migiem. Jeśli chodiz o rzeczy materialne to wszystko powolutku kupicie i nie to jest najważniejsze, a to ze macie zdrowa córeczkę, macie siebie i tworzycie wspaniała rodzinke. A Twój za miesiąc wróci z pieniazkami i swoim czasem wolnym i wszystko pokupujecie [emoji4] najważniejszy dach nad głowa, zdrowie i mieć co do garnka włożyć by zjesc [emoji4]

Hmm a może zapros jakaś koleżankę dobre na herbatę żeby posiedziała chociaż tak z 2 razy w tyg u was i spędziła z Tobą czas? Zawsze odzyjesz, mogłaby minimalnie tez z 10 min zająć się malutka a Ty będziesz miała czas na prysznic czy cokolwiek. Porozmawiacie, odgonisz gorsze myśli i zrelaksujesz się [emoji4]
Albo kogoś z rodziny zaproś od czasu do czasu i miesiąc zleci nim się obejrzysz [emoji6]

Tylko teraz mam nadzieje ze Twój dostanie na konto pieniążki dla bezpieczeństwa, bo ludzie to niestety Mendy i złodzieje...

reklama
Przywyczaisz się[emoji4] kwestia czasu[emoji4]

Do góry