reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Według mnie źle robisz właśnie odstawiaj po kolei jeśli nie ma poprawny wracaj do produktu a eliminuj inny. Inaczej zaglodzisz siebie. No i dodatkowo każda dieta eliminacyjna powinna być po konsultacji z pediatra.
Ta dieta jest po konsultacji z pediatrą. Wiesz co zastanawiałam się żeby robić tak jak mówisz, odstawiać po 1 rzeczy. Ale teraz najważniejsze jest żeby go zaszczepić, a jak będę tak eksperymentować po 1 produkcie i odkryję co go uczula np dopiero za 2 miesiące, to przez ten czas on się będzie męczył i nie zostanie zaszczepiony

reklama
B18C2515-2E5F-4DBB-A41C-3BA1344CFDAF.jpeg CE48FFF8-8616-4D5C-87F6-98184DAD996B.jpeg Wyprawka od prezydenta zawitała do nas :)

Załączniki

• CE48FFF8-8616-4D5C-87F6-98184DAD996B.jpeg
    CE48FFF8-8616-4D5C-87F6-98184DAD996B.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 162
  • B18C2515-2E5F-4DBB-A41C-3BA1344CFDAF.jpeg
    B18C2515-2E5F-4DBB-A41C-3BA1344CFDAF.jpeg
    632,2 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Dobrze Kasia pisze. Czopek to powinna być ostateczność .ja poszłam na konsultacje do neonatologa wydaje mi się dobrego zrobił od razu USG . I niestety ale czopek pomaga na chwilkę a na dłuższą metę szkodzi. Podobno lepiej jest włączyć laktuloze w syropie np bo organizm jej nie odczuwa i się do niej nie przyzwyczaja
Dzisiaj byłam u pediatry po receptę na mleko i właśnie kazała podawać lactulose. A co wyszło u twojego synka na USG ?

Do góry