Kasiula8989
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 903498 Zobacz załącznik 903496 Wyprawka od prezydenta zawitała do nas
W Poznaniu dusigrosze nic nie dają haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 903498 Zobacz załącznik 903496 Wyprawka od prezydenta zawitała do nas
No napewno nie będzie to trwało krótko ale w ten sposób wykonczysz siebie a jak nie będziesz jadła to mleka nie będzie.Ta dieta jest po konsultacji z pediatrą. Wiesz co zastanawiałam się żeby robić tak jak mówisz, odstawiać po 1 rzeczy. Ale teraz najważniejsze jest żeby go zaszczepić, a jak będę tak eksperymentować po 1 produkcie i odkryję co go uczula np dopiero za 2 miesiące, to przez ten czas on się będzie męczył i nie zostanie zaszczepiony
Zimno mamy. Dopiero dzisiaj zaczynają grzac. Mieszkanie nie było zamieszkane, jeden pokój pusty, nie mamy jeszcze karniszy i firanek , okno jedno nie za bardzo szczelne wiec póki co ubieramy ja ciepło i otulamy kocykiem , dzisiaj już jest trochę lepiej a przez noc kaloryfery nagrzeją więc w końcu będzie dobrze.Ty tak w domu obatulasz małą? Ile macie stopni? Mój w dzień to śpi w samym pajacu lekkim kocykiem przykryty albo pieluszką
Mojej też. Miała takie ciemne a teraz wpadaja w rudyPrzede wszystkim zjasniały
Nie wiedziałam, że jest coś takiego.Zobacz załącznik 903498 Zobacz załącznik 903496 Wyprawka od prezydenta zawitała do nas
Moja ma nadal włoski i nawet większe jak byłyZobacz załącznik 903478 Zobacz załącznik 903477 Tez wam tak dzieci wyłysiały po urodzeniu? Miała takie ładne włoski
Na szczęście tylko to że niby dziecko na piersi może robić kupę i raz na tydzień a jednak na 4 dzień już miał bardzo dużo zalegającej kupy w brzuszku i wtedy musiałam już podać czopek [emoji39] i od wtedy co dałam czopek daje już laktuloze i teraz na 4 dzień odkąd daje laktuloze wyszla kupa. Dałam mu tez do picia wodę godzinę przed kupa więc nie wiem czego to jest sprawkaDzisiaj byłam u pediatry po receptę na mleko i właśnie kazała podawać lactulose. A co wyszło u twojego synka na USG ?
Kochana kwestia przyzwyczajenia. Początki są trudne ale powiem pamiętasz co Możesz a co nie. Ja na co dzień nawet nie myślę o tym że mam jakąkolwiek dietę. Jedynie widzę po sobie ze lecę z wagiJejku dziewczyny, współczuję Wam diet. To musi być ciężko bo czasami przy małym dziecku człowiek nie ma czasu i zjadły coś w biegu, na szybko a tu trzeba dokładnie przemyśleć co można zjeść żeby nie zaszkodzić dziecku.
Ja jem właściwie wszystko. Dziś zjadłam pół czekolady Wedla tiramisu a teraz czekam na pizzę