7 piętro środkowe mieszkanie, w zimę praktycznie w ogóle nie grzejemy, teraz jest ładnie to mamy otwarte oknoU nas 22-23 tak w sam raz ☺ 26 to za ciepło dla mnie by było. Chyba że do kąpieli. Nie możecie regulować temp?
reklama
Winda działa7 piętro środkowe mieszkanie, w zimę praktycznie w ogóle nie grzejemy, teraz jest ładnie to mamy otwarte okno
Winda działa?7 piętro środkowe mieszkanie, w zimę praktycznie w ogóle nie grzejemy, teraz jest ładnie to mamy otwarte okno
Bajunia
Fanka BB :)
To jest tak właśnie przy starszych dzieciach. Ja mojej daje codziennie dwie łyżki nalewki z czosnku miodu i soku z cytryny i nalewkę z mniszka. Mam nadzieje ze ją to trochę uchroni przed infekcjami i żeby mały nie był narażany. My kolejne szczepienie w listopadzie. Lepiej odłożyć o tydzień czy dwa niż narobić sobie problemów.My jutro mieliśmy iść na szczepienie ale starsza córka przeziębiona . Kaszle paskudnie i ma katar także jutro sobie daruje. Może za tydzień się uda.
Tfu tfu tfu od urodzenia Ali się nie popsuła cud heheWinda działa?
Przede wszystkim zjasniałyZobacz załącznik 903478 Zobacz załącznik 903477 Tez wam tak dzieci wyłysiały po urodzeniu? Miała takie ładne włoski
Załączniki
Maljan
A jakie są owoce niealergizujące? Chyba tylko banan... nawet jabłko może powodować alergię.Możesz jeść same niealergizujące owoce i warzywa , drobiowe mięsko a i tak pochłaniasz pełno konserwantów, o antybiotykach nie wspomnę. Jeśli maluch jest super wrażliwy na chemię to obojętnie jakbyś nie dbała o dietę to i tak jakieś reakcje alergiczne mogą wystąpić. Nie wiem czy dzisiaj jest możliwe zdrowe odżywianie.. we wszystkim jest chemia.
Masz rację z tym "zdrowym" odżywianiem. Nic, na razie walczę dzielnie. Dzisiaj upiekłam pierwszy raz sama schab żeby mieć na kanapki Mam nadzieję, że brzuszek się uspokoi i za kilka tygodni będziemy sprawdzać co uczula i dojdziemy przyczyny
reklama
Maljan
Ja tak samo z tą grubą rurą [emoji23] A tak to staram sie tak co 1,5-2h. Chyba że śpi to nie budzęJa zmieniam zawsze jak słyszę że poszło z grubej rury a jak tylko siku to jak jest mocno napompowana.