reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
My jutro mieliśmy iść na szczepienie ale starsza córka przeziębiona . Kaszle paskudnie i ma katar także jutro sobie daruje. Może za tydzień się uda.
To jest tak właśnie przy starszych dzieciach. Ja mojej daje codziennie dwie łyżki nalewki z czosnku miodu i soku z cytryny i nalewkę z mniszka. Mam nadzieje ze ją to trochę uchroni przed infekcjami i żeby mały nie był narażany. My kolejne szczepienie w listopadzie. Lepiej odłożyć o tydzień czy dwa niż narobić sobie problemów.

F07FA82E-DC31-45A0-8F43-535A9E89A114.jpeg 20798EB5-3EDA-4795-82A2-CE109FC40C2A.jpeg Tez wam tak dzieci wyłysiały po urodzeniu? Miała takie ładne włoski

Załączniki

• 20798EB5-3EDA-4795-82A2-CE109FC40C2A.jpeg
    20798EB5-3EDA-4795-82A2-CE109FC40C2A.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 166
  • F07FA82E-DC31-45A0-8F43-535A9E89A114.jpeg
    F07FA82E-DC31-45A0-8F43-535A9E89A114.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 159
Możesz jeść same niealergizujące owoce i warzywa , drobiowe mięsko a i tak pochłaniasz pełno konserwantów, o antybiotykach nie wspomnę. Jeśli maluch jest super wrażliwy na chemię to obojętnie jakbyś nie dbała o dietę to i tak jakieś reakcje alergiczne mogą wystąpić. Nie wiem czy dzisiaj jest możliwe zdrowe odżywianie.. we wszystkim jest chemia.
A jakie są owoce niealergizujące? Chyba tylko banan... nawet jabłko może powodować alergię.
Masz rację z tym "zdrowym" odżywianiem. Nic, na razie walczę dzielnie. Dzisiaj upiekłam pierwszy raz sama schab żeby mieć na kanapki :) Mam nadzieję, że brzuszek się uspokoi i za kilka tygodni będziemy sprawdzać co uczula i dojdziemy przyczyny ;)

reklama
Do góry