Kasiula8989
Fanka BB :)
Te same polspiochy 9 tyg później [emoji23] Zobacz załącznik 903091
Haha wkoncu pasuja
Tez mamy te body z Lidla są super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te same polspiochy 9 tyg później [emoji23] Zobacz załącznik 903091
Ale sie zmienila ❤❤Te same polspiochy 9 tyg później [emoji23] Zobacz załącznik 903091
Ja jestem dumna ze w 9tyg później jest dwa razy większa że tak pięknie nadrobila ma samym cycu [emoji173]️ nigdy nie sądziłam że dziecko na piersi może zrobić się tlusciitkoe. Zawsze mi się wydawało że to tylko tak dzieci na mmAle sie zmienila [emoji173][emoji173]
Wow ale różnica ile Majeczka teraz waży?Te same polspiochy 9 tyg później [emoji23] Zobacz załącznik 903091
Maja 2 tyg temu w poniedziałek 3950. Jeśli przybiera tak jak do tej pory to powinna ważyć około 4600.Wow ale różnica ile Majeczka teraz waży?
Moja Iza 4100dzis na obchodzi czyli przybrała 1185g od wyjścia z porodowki i każdy mówi, że taka mała, że chudzina, drobnica itp. Wkurzają mnie takie komentarze. Prawie 1200g w 6tyg i 3dni to przecież dobrze na samej piersi jest i międzyczasie długie leczenie gdzie kilka dni nie jadła.
Ale sie zmienila ❤❤
Super ze przybiera serio no i nie dziwie sie ze sie cieszysz tez bylabym dumnaJa jestem dumna ze w 9tyg później jest dwa razy większa że tak pięknie nadrobila ma samym cycu [emoji173]️ nigdy nie sądziłam że dziecko na piersi może zrobić się tlusciitkoe. Zawsze mi się wydawało że to tylko tak dzieci na mm
Ale urosła malutka, roznica ogromna, nabrała ciałka i jest zupełnie inna Słodka [emoji7]Te same polspiochy 9 tyg później [emoji23] Zobacz załącznik 903091