reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Te same polspiochy 9 tyg później [emoji23] Zobacz załącznik 903091
Wow ale różnica:) ile Majeczka teraz waży?
Moja Iza 4100dzis na obchodzi czyli przybrała 1185g od wyjścia z porodowki i każdy mówi, że taka mała, że chudzina, drobnica itp. Wkurzają mnie takie komentarze. Prawie 1200g w 6tyg i 3dni to przecież dobrze na samej piersi jest i międzyczasie długie leczenie gdzie kilka dni nie jadła.

Wow ale różnica:) ile Majeczka teraz waży?
Moja Iza 4100dzis na obchodzi czyli przybrała 1185g od wyjścia z porodowki i każdy mówi, że taka mała, że chudzina, drobnica itp. Wkurzają mnie takie komentarze. Prawie 1200g w 6tyg i 3dni to przecież dobrze na samej piersi jest i międzyczasie długie leczenie gdzie kilka dni nie jadła.
Maja 2 tyg temu w poniedziałek 3950. Jeśli przybiera tak jak do tej pory to powinna ważyć około 4600.
Czyli w 9 tyg wagi urodzeniowej 2200 przybrała a od wypisowej ponad 2300. :)

Ostatnia edycja:
Ja jestem dumna ze w 9tyg później jest dwa razy większa :) że tak pięknie nadrobila ma samym cycu [emoji173]️ nigdy nie sądziłam że dziecko na piersi może zrobić się tlusciitkoe. Zawsze mi się wydawało że to tylko tak dzieci na mm
Super ze przybiera serio ;) no i nie dziwie sie ze sie cieszysz tez bylabym dumna ;)

Dzien dobry ;)
Nadszedł czas powrotu... Po dwu tygodniowej 'labie' w Polsce pora wracać do domu :( Przeleciało szybko, ale udało się wyskoczyć dwa razy do fryzjera (raz mąż spacerowal z mała wozkiem, a drugi zostali w domu z moja mama), paznokcie u kosmetyczki, to była tylko godzinka to mąż był sam z mała w domu ;) I nawet dwa razy mieliśmy z mężem wychodne, mała została z mała, a ja odciagnelam trochę mleka :D Nie było nas 2h i 3h, byliśmy na zakupach i w restauracji na kolacji, a jacy szczęśliwi, ze bez dziecka wyszli, szkoda ze mama tak daleko mieszka :p Oszalałam na punkcie ubranek ze smyka, zostawiłam tam mnostwo kasy [emoji23] co przechodziłam gdzieś obok smyka musiałam wejść i coś kupić - matka wariatka [emoji23], w większości kupowałam większe ubranka już na 74, bo do 68 jestem raczej zaopatrzona ;)
Dobrze by było mieć taki teleport i raz dwa w domu, albo u mamy. My już 4h w drodze, wyjechaliśmy o 9.30, jeszcze 600km, jesteśmy już po jednej przerwie, mała dopiero usnęła, a ja mam chwilke żeby Was więcej podczytac :D
Miłej niedzieli ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry