reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...

Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????
Dziś poleciła mi położna delicol na kolki małej, z racji skończonych 3 tyg mam na początek podawać 7 kropelek przed każdym karmieniem jak nie będzie poprawy można do 10 zwiększyć. Mała ma ataki wieczorem kolek daje espumisan, ale podobno to jest dużo lepsze.

reklama
Zauwazylam :D [emoji23]
Kurcze czulam ze dostaje, bo mialam mwga atak na slodycze i ogolnie na jedzenie.. i bylam rozdrazniona :p
Ja byłam tydzień bardzo zła .ale to chyba za długi okres czasu żeby wiązać z okresem. Nie pamiętam już .od rana miałam brązowe plamienie a teraz już normalnie krew. Brzuch mnie nie boli , plecy też. A zawsze to byly objawy miesiączki.

My po szczepieniu.. łezki mi poleciały. Młody się bardzo darl. Dzisiaj dwa wklucia w uda a za tydzień kolejne dwa bo sobie rozbilismy dawki. Chyba nie potrzebnie, trzeba było to zrobić za jednym zamachem :( i chyba za tydzień będę musiała jechać bez męża.

Dziewczyny wiem że kiedyś chwalilyscie termometr z apteki gemini? Możecie podesłać linka albo napisać nazwe?

Ma któraś z was może ten podgrzewacz ? :)
Screenshot_2018-09-28-15-24-54-766_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-28-15-24-54-766_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-09-28-15-24-54-766_com.android.chrome.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 364
Ja byłam tydzień bardzo zła .ale to chyba za długi okres czasu żeby wiązać z okresem. Nie pamiętam już .od rana miałam brązowe plamienie a teraz już normalnie krew. Brzuch mnie nie boli , plecy też. A zawsze to byly objawy miesiączki.
Mnie pobolewa brzuch,moj okres jest skapy narazie ale raczej to to ;) wczoraj nawet wyjadalam malej mleko bebilon :D [emoji23] mialam parcie na slodkie :p miod tez zjadlam ;) a zawsze tak mialam przed ;) i ten humor.. ;)

Mnie pobolewa brzuch,moj okres jest skapy narazie ale raczej to to ;) wczoraj nawet wyjadalam malej mleko bebilon :D [emoji23] mialam parcie na slodkie :p miod tez zjadlam ;) a zawsze tak mialam przed ;) i ten humor.. ;)
Mi smakował HiPP strasznie. Mogłam dopijac po małej albo łyżeczka proszek jeść. Pycha :D też mam skąpy ale już krew więc okres. Tylko dziwne że w trakcie opakowanie :/

My po szczepieniu.. łezki mi poleciały. Młody się bardzo darl. Dzisiaj dwa wklucia w uda a za tydzień kolejne dwa bo sobie rozbilismy dawki. Chyba nie potrzebnie, trzeba było to zrobić za jednym zamachem :( i chyba za tydzień będę musiała jechać bez męża.

Dziewczyny wiem że kiedyś chwalilyscie termometr z apteki gemini? Możecie podesłać linka albo napisać nazwe?
Biedny.. :( moja tez strasznie plakala a ja mialam ochote zabic ta pielegniarke..

reklama
Pewnie pominęłam. To teraz wymienię bo akurat tamte się kończą

Nie wiem jakie polecały dziewczyny ale ja za 100zl kupiłam taki. Można też temperaturę otoczenia mierzyć. Jest dobry.
IMG_20180928_165331.jpg

IMG_20180928_165352_BURST1.jpg

Załączniki

• IMG_20180928_165352_BURST1.jpg
    IMG_20180928_165352_BURST1.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 462
  • IMG_20180928_165331.jpg
    IMG_20180928_165331.jpg
    616,6 KB · Wyświetleń: 461
Do góry