reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Napewno bolały ja nóżki i pewnie Klaudia Twoja też bolą. Nie wiem czy pamiętacie wasze szczepienia ale mnie po każdym ręką bolała przez 2 dni dosyć mocno a taki maluszek nie wie co się dzieje:(
My idziemy we wtorek , szepionka zarezerwowana i zobaczymy jak będzie. Córka jak była szczepiona to zakwilila tylko i poszła spać zaraz a później już było ok. Mam nadzieję że Młody te łagodnie przejdzie. Muszę jeszcze czopki paracetamolu kupić na wszelki wypadek.
Jak karmisz piersią to możesz małego zaszczepić w trakcie karmienia. Ja tak zrobiłam za namową pielęgniarki i faktycznie mały się szybko uspokoił.

reklama
Myślicie,że te kupy że sluzem mogą być po szczepienie? I np młoda dziś dopiero może być bardziej senna? Szczepienie było we wtorek... I kupy teraz robi zielone, że sluzem i brzydko śmierdzące....

Myślicie,że te kupy że sluzem mogą być po szczepienie? I np młoda dziś dopiero może być bardziej senna? Szczepienie było we wtorek... I kupy teraz robi zielone, że sluzem i brzydko śmierdzące....
To chyba trochę długi czas od szczepienia żeby dopiero dzisiaj była senna. Nie ma gorączki?

@klaudiaa975 widzę że zmiany u was. Pewnie to dobra decyzja. Myślę że na swoim będzie wam lepiej. Życzę wszystkiego dobrego na swoim :)

U was okres A u mnie chyba owulacja. Do tego głowa mnie boli tak że słów brakuje.

Dziewczyny nadchodzi ten dzień!!
Po długiej męczarni w końcu się przeprowadzamy!! Jutro.. Trochę na wariata bo zrobili nas w ciula ze stołem i krzesłami bo miał być dziś a będzie w przyszłym tygodniu. Jakoś sobie poradzimy przy stoliku kawowym przez tydzień.
Przeżyłam horror pakując rzeczy swoje, męża i Kacperka.. Tyle się tego nazbierało.. Mały ma dopiero miesiąc a rzeczy 3x więcej ode mnie :p
No to super[emoji16]W końcu na swoim[emoji16]
Jak widzi mnie moje dziecko?? [emoji23] Zobacz załącznik 902611
Oj taakk
Super !! :*

A My się wyprowadzamy właśnie w tym momencie. Bracia z K przewożą rzeczy , my z siostrą pakujemy resztę ubrań. Pokłóciłam się z mamą i powiedziałam dość. Wolę być u siebie w półpustym mieszkaniu nią tu , mimo , że w niedzielę jedzie za granicę na dwa miesiące. Mamy nową pralkę , lodówkę , meble do salonu i kuchenne. Meble kuchenne jakieś były , dokupimy za dwa tygodnie szafę i nowe meble do kuchni i odkurzacz. Po miesiącu druga szafę i narożnik. W między czasie będę sobie kupowała dodatki , przywieszony karnisze i rolety. Później jeszcze stół i krzesła i koniec. Łóżko też mamy. Jakoś to będzie. Więc przed nami ciężka noc. Szkoda , że szafy brak bo ubrania w kartonach :/
Powodzenia Klaudia ![emoji16]

Śpimy dziś pierwszy raz w śpiworku :D

@klaudiaa975 powodzenia :) na swoim to na swoim :) Trochę większe koszty ale warto, święty spokój jest bezcenny :)

Załączniki

• 20180928_200906.jpg
    20180928_200906.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 127
Już więcej nie płakała. Jest senna i marudna ale daje radę silna moja niunia.

U mnie po szczepieniu teraz mały też się darl takim płaczem krzykliwym jak podczas szczepienia. Obudził się i od razu zaczął się drze c. Niby ma twardy brzuszek i wzdecia ale nigdy orzy tym tak nie krzyczał.. teraz się uspokoił i poszedł spać. A ogólnie od szczepienia do teraz zjadł raptem 50 ml, coś nie ma apetytu ;(

reklama
Do góry