reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Napewno bolały ja nóżki i pewnie Klaudia Twoja też bolą. Nie wiem czy pamiętacie wasze szczepienia ale mnie po każdym ręką bolała przez 2 dni dosyć mocno a taki maluszek nie wie co się dzieje:(
My idziemy we wtorek , szepionka zarezerwowana i zobaczymy jak będzie. Córka jak była szczepiona to zakwilila tylko i poszła spać zaraz a później już było ok. Mam nadzieję że Młody te łagodnie przejdzie. Muszę jeszcze czopki paracetamolu kupić na wszelki wypadek.
Jak karmisz piersią to możesz małego zaszczepić w trakcie karmienia. Ja tak zrobiłam za namową pielęgniarki i faktycznie mały się szybko uspokoił.

reklama
Myślicie,że te kupy że sluzem mogą być po szczepienie? I np młoda dziś dopiero może być bardziej senna? Szczepienie było we wtorek... I kupy teraz robi zielone, że sluzem i brzydko śmierdzące....

Myślicie,że te kupy że sluzem mogą być po szczepienie? I np młoda dziś dopiero może być bardziej senna? Szczepienie było we wtorek... I kupy teraz robi zielone, że sluzem i brzydko śmierdzące....
To chyba trochę długi czas od szczepienia żeby dopiero dzisiaj była senna. Nie ma gorączki?

@klaudiaa975 widzę że zmiany u was. Pewnie to dobra decyzja. Myślę że na swoim będzie wam lepiej. Życzę wszystkiego dobrego na swoim :)

U was okres A u mnie chyba owulacja. Do tego głowa mnie boli tak że słów brakuje.

Dziewczyny nadchodzi ten dzień!!
Po długiej męczarni w końcu się przeprowadzamy!! Jutro.. Trochę na wariata bo zrobili nas w ciula ze stołem i krzesłami bo miał być dziś a będzie w przyszłym tygodniu. Jakoś sobie poradzimy przy stoliku kawowym przez tydzień.
Przeżyłam horror pakując rzeczy swoje, męża i Kacperka.. Tyle się tego nazbierało.. Mały ma dopiero miesiąc a rzeczy 3x więcej ode mnie :p
No to super[emoji16]W końcu na swoim[emoji16]
Jak widzi mnie moje dziecko?? [emoji23] Zobacz załącznik 902611
Oj taakk
Super !! :*

A My się wyprowadzamy właśnie w tym momencie. Bracia z K przewożą rzeczy , my z siostrą pakujemy resztę ubrań. Pokłóciłam się z mamą i powiedziałam dość. Wolę być u siebie w półpustym mieszkaniu nią tu , mimo , że w niedzielę jedzie za granicę na dwa miesiące. Mamy nową pralkę , lodówkę , meble do salonu i kuchenne. Meble kuchenne jakieś były , dokupimy za dwa tygodnie szafę i nowe meble do kuchni i odkurzacz. Po miesiącu druga szafę i narożnik. W między czasie będę sobie kupowała dodatki , przywieszony karnisze i rolety. Później jeszcze stół i krzesła i koniec. Łóżko też mamy. Jakoś to będzie. Więc przed nami ciężka noc. Szkoda , że szafy brak bo ubrania w kartonach :/
Powodzenia Klaudia ![emoji16]

Śpimy dziś pierwszy raz w śpiworku :D

@klaudiaa975 powodzenia :) na swoim to na swoim :) Trochę większe koszty ale warto, święty spokój jest bezcenny :)

Załączniki

• 20180928_200906.jpg
    20180928_200906.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 131
Już więcej nie płakała. Jest senna i marudna ale daje radę silna moja niunia.

U mnie po szczepieniu teraz mały też się darl takim płaczem krzykliwym jak podczas szczepienia. Obudził się i od razu zaczął się drze c. Niby ma twardy brzuszek i wzdecia ale nigdy orzy tym tak nie krzyczał.. teraz się uspokoił i poszedł spać. A ogólnie od szczepienia do teraz zjadł raptem 50 ml, coś nie ma apetytu ;(

reklama
Do góry