reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A propo okresu to mnie brzuch cmi od dobrych dwóch tygodni i jeszcze okresu nie mam. W poniedziałek mam ginekologa to zobaczymy co powie. Zdarzyło mi się raz że miałam sluz podbarwiony na lekki brąz ale nic się nie rozkrecilo.

reklama
Dziewczyny nadchodzi ten dzień!!
Po długiej męczarni w końcu się przeprowadzamy!! Jutro.. Trochę na wariata bo zrobili nas w ciula ze stołem i krzesłami bo miał być dziś a będzie w przyszłym tygodniu. Jakoś sobie poradzimy przy stoliku kawowym przez tydzień.
Przeżyłam horror pakując rzeczy swoje, męża i Kacperka.. Tyle się tego nazbierało.. Mały ma dopiero miesiąc a rzeczy 3x więcej ode mnie :p

Jak widzi mnie moje dziecko?? [emoji23]
175532776.jpg

Załączniki

• 175532776.jpg
    175532776.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 434
Usnęła ale plakla bardzo. Nawet przy brzuszku takiej chisterii nie było nigdy ...

To współczuje. Przerąbane jak dziecko tak płacze. Raz ze zal dziecka a dwa ze człowiek w strachu. Mi starsza raz płakała tak histerycznie trzy godz bez przerwy aż się zanosiła . Nie przeszło Mimo noszenia itd. Do dziś pamietam a to było osiem lat temu

Kupiłam w h&m komplet body z muszka i spodenki ale użyje tylko body a oprócz tego mam polarkowy komplet bluzę i spodenki białe. Nie chciałam wydawać kupy kasy zresztą nie podobają mi się te wszystkie garnitury. A tak to wszystkiego może używać po chrzcie:)
Ja też w garniturek nie chce wystroić małego. Znalazłam na allegro coś takiego
Screenshot_2018-09-27-20-27-41.png

Do tego mam błękitny sweterek. Chcę kupić kombinezon zimowy taki żeby go na chrzest też założyć bo będziemy chrzcić w grudniu.

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-20-27-41.png
    Screenshot_2018-09-27-20-27-41.png
    148,8 KB · Wyświetleń: 411
Dziewczyny nadchodzi ten dzień!!
Po długiej męczarni w końcu się przeprowadzamy!! Jutro.. Trochę na wariata bo zrobili nas w ciula ze stołem i krzesłami bo miał być dziś a będzie w przyszłym tygodniu. Jakoś sobie poradzimy przy stoliku kawowym przez tydzień.
Przeżyłam horror pakując rzeczy swoje, męża i Kacperka.. Tyle się tego nazbierało.. Mały ma dopiero miesiąc a rzeczy 3x więcej ode mnie :p

Super !! :*

A My się wyprowadzamy właśnie w tym momencie. Bracia z K przewożą rzeczy , my z siostrą pakujemy resztę ubrań. Pokłóciłam się z mamą i powiedziałam dość. Wolę być u siebie w półpustym mieszkaniu nią tu , mimo , że w niedzielę jedzie za granicę na dwa miesiące. Mamy nową pralkę , lodówkę , meble do salonu i kuchenne. Meble kuchenne jakieś były , dokupimy za dwa tygodnie szafę i nowe meble do kuchni i odkurzacz. Po miesiącu druga szafę i narożnik. W między czasie będę sobie kupowała dodatki , przywieszony karnisze i rolety. Później jeszcze stół i krzesła i koniec. Łóżko też mamy. Jakoś to będzie. Więc przed nami ciężka noc. Szkoda , że szafy brak bo ubrania w kartonach :/

To współczuje. Przerąbane jak dziecko tak płacze. Raz ze zal dziecka a dwa ze człowiek w strachu. Mi starsza raz płakała tak histerycznie trzy godz bez przerwy aż się zanosiła . Nie przeszło Mimo noszenia itd. Do dziś pamietam a to było osiem lat temu
Już więcej nie płakała. Jest senna i marudna ale daje radę silna moja niunia.

reklama
To normalne że Alicja już płacze godzinę ? Ale tak jeszcze nigdy nie płakała .to od szczepienia ? Dałam jej paracetamol. Gorączki nie ma. Nie mogę sobie z nią poradzić
Może ją nóżki bolą. Bo była kłuta po 2 razy w każdą tak? Mój był po razie bo szczepiłam skojarzoną a jak go po południu przewijałam i przez przypadek złapałam go za te udka to też tak strasznie plakal i nie mógł się długo uspokoić i potem był taki rozdrażniony a ja miałam straszne wyrzuty sumienia że się zapomniałam i go tak źle złapałam. Widać było że to płacz z bólu a nie taki jak zawsze.
Robisz małej okłady na miejsca ukłuć?

Do góry