Delicol to Laktaza neutralna. Kolzym ma laktaze neutralna u laktaze kwaśna. Dodatkowo przy każdym karmieniu jest mniejsza dawka (mniej kropelek), jest dwa razy tańszy a pojemność ta sama. Kiedyś wrzucalam tu zdjęcia ulotek i butelek dla porównanka jednego z drugim.Ja daje delicol To pewnie to samo pod inna nazwa
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Delicol to Laktaza neutralna. Kolzym ma laktaze neutralna u laktaze kwaśna. Dodatkowo przy każdym karmieniu jest mniejsza dawka (mniej kropelek), jest dwa razy tańszy a pojemność ta sama. Kiedyś wrzucalam tu zdjęcia ulotek i butelek dla porównanka jednego z drugim.
Pewnie pominęłam. To teraz wymienię bo akurat tamte się kończą
ProszęJa daje delicol To pewnie to samo pod inna nazwa
Załączniki
Jak dla mnie kolzym ma dużo lepszy skład
Biedroneczka10
Kupiłam w h&m komplet body z muszka i spodenki ale użyje tylko body a oprócz tego mam polarkowy komplet bluzę i spodenki białe. Nie chciałam wydawać kupy kasy zresztą nie podobają mi się te wszystkie garnitury. A tak to wszystkiego może używać po chrzcieMój jeszcze ani razu nie spał na brzuszku. Córka też nigdy tak nie lubiła. ☺
U nas też coraz lepiej w nocy ze spaniem. Dzisiaj znów od 20 do 3 spał a potem po 7 się obudził. Ja poszłam spać o 21 to się nawet wyspałam ☺
W co ubierasz małego jutro? Ja szukam ubranka na chrzest ale na grudzień to jeszcze nie wiadomo jaki rozmiar czy 68 czy już 74.
Vanilia120
Do mam karmiących tylko mm. Wodę maluchowi podajecie zaraz przed podaniem mleka? Czy kiedy? I jakie to są ilości?
E
Ewka34
Gość
Ja wode podaje roznie, czasem nawet miedzy karmieniami a wypija malo tak di 30 mlDo mam karmiących tylko mm. Wodę maluchowi podajecie zaraz przed podaniem mleka? Czy kiedy? I jakie to są ilości?
Mikasa7
Dziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...Ja już drugi tydz na bezmlecznej bez jajecznej i wszystko co może uczulać najprawdopodobniej tez odstawione i dopiero dziś wczoraj kupki bez śluzu wodniste. Tak to był śluz prawie sam ze ciężko było do badania nabrać tak się ciągnęło ... sory za opis. Jak białko jaja były kupy tyle ze zielone
Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????
TakDziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...
Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????
reklama
Mikasa7
Szooook... no ale nic,zobaczymy. Jak będzie trzeba to będzie.