reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja daje delicol To pewnie to samo pod inna nazwa
Delicol to Laktaza neutralna. Kolzym ma laktaze neutralna u laktaze kwaśna. Dodatkowo przy każdym karmieniu jest mniejsza dawka (mniej kropelek), jest dwa razy tańszy a pojemność ta sama. Kiedyś wrzucalam tu zdjęcia ulotek i butelek dla porównanka jednego z drugim.

reklama
Delicol to Laktaza neutralna. Kolzym ma laktaze neutralna u laktaze kwaśna. Dodatkowo przy każdym karmieniu jest mniejsza dawka (mniej kropelek), jest dwa razy tańszy a pojemność ta sama. Kiedyś wrzucalam tu zdjęcia ulotek i butelek dla porównanka jednego z drugim.

Pewnie pominęłam. To teraz wymienię bo akurat tamte się kończą

Ja daje delicol To pewnie to samo pod inna nazwa
Proszę :)
PicsArt_09-11-08.48.50.jpg
PicsArt_09-11-08.49.31.jpg
IMG_20180911_204410.jpg

Załączniki

• PicsArt_09-11-08.48.50.jpg
    PicsArt_09-11-08.48.50.jpg
    148,1 KB · Wyświetleń: 419
  • PicsArt_09-11-08.49.31.jpg
    PicsArt_09-11-08.49.31.jpg
    118,1 KB · Wyświetleń: 406
  • IMG_20180911_204410.jpg
    IMG_20180911_204410.jpg
    84,4 KB · Wyświetleń: 405
Mój jeszcze ani razu nie spał na brzuszku. Córka też nigdy tak nie lubiła. ☺
U nas też coraz lepiej w nocy ze spaniem. Dzisiaj znów od 20 do 3 spał a potem po 7 się obudził. Ja poszłam spać o 21 to się nawet wyspałam ☺
W co ubierasz małego jutro? Ja szukam ubranka na chrzest ale na grudzień to jeszcze nie wiadomo jaki rozmiar czy 68 czy już 74.
Kupiłam w h&m komplet body z muszka i spodenki ale użyje tylko body a oprócz tego mam polarkowy komplet bluzę i spodenki białe. Nie chciałam wydawać kupy kasy zresztą nie podobają mi się te wszystkie garnitury. A tak to wszystkiego może używać po chrzcie:)

Ja już drugi tydz na bezmlecznej bez jajecznej i wszystko co może uczulać najprawdopodobniej tez odstawione i dopiero dziś wczoraj kupki bez śluzu wodniste. Tak to był śluz prawie sam ze ciężko było do badania nabrać tak się ciągnęło ... sory za opis. Jak białko jaja były kupy tyle ze zielone
Dziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...

Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????

reklama
Do góry