reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To normalne że Alicja już płacze godzinę ? Ale tak jeszcze nigdy nie płakała .to od szczepienia ? Dałam jej paracetamol. Gorączki nie ma. Nie mogę sobie z nią poradzić

reklama
Dziękuję. U mnie musztardowe,rzadko zielone,ale pelnooooo śluzu... to poczekam chociaż tydzień,10 dni. Zobaczę czy coś się zmieni...

Jezuuuu to się daje przed każdym karmieniem????

Noooo w dzień pół biedy w nocy gorzej. Ja dziś chora mąż mi go przystawiał niewiele kojarzę i oczyswiscie kropli nie dostał jak się rano okazało bo pan mąż zapomniał. I dziś niespokojny już. A karmien było trzy w nocy.

To normalne że Alicja już płacze godzinę ? Ale tak jeszcze nigdy nie płakała .to od szczepienia ? Dałam jej paracetamol. Gorączki nie ma. Nie mogę sobie z nią poradzić

Nos, przytulaj, śpiewaj , bujaj, włącz szum cokolwiek. Próbuj co pomoże. Tyle ze nie wiem czy od szczepienia jakoś niepokojąco czy poprostu ja boli tego Ci nie powiem. Może inna przyczyna. Brzuszek czy coś. Ja mam dwie starsze ale żadna nie miała niepokojących po szczepieniu objawow i nie płakały wiec srednio wiem. Ale chwilowo może pomoc jakieś huśtanie nawet, czy wożenie we wózku.

Nos, przytulaj, śpiewaj , bujaj, włącz szum cokolwiek. Próbuj co pomoże. Tyle ze nie wiem czy od szczepienia jakoś niepokojąco czy poprostu ja boli tego Ci nie powiem. Może inna przyczyna. Brzuszek czy coś. Ja mam dwie starsze ale żadna nie miała niepokojących po szczepieniu objawow i nie płakały wiec srednio wiem. Ale chwilowo może pomoc jakieś huśtanie nawet, czy wożenie we wózku.
Usnęła ale plakla bardzo. Nawet przy brzuszku takiej chisterii nie było nigdy ...

Moja po szczepieniu spała 3,5 h i później tez jak się przebudziła to płakała jak szalona z pół godziny i tez myślałam ze to gorączka czy cokolwiek, ale temperaturę miała idealna i po prostu była rozdrażniona po szczepieniu i pewnie udka ją bolały po wkłuciach

Moja po szczepieniu spała 3,5 h i później tez jak się przebudziła to płakała jak szalona z pół godziny i tez myślałam ze to gorączka czy cokolwiek, ale temperaturę miała idealna i po prostu była rozdrażniona po szczepieniu i pewnie udka ją bolały po wkłuciach
Napewno bolały ja nóżki i pewnie Klaudia Twoja też bolą. Nie wiem czy pamiętacie wasze szczepienia ale mnie po każdym ręką bolała przez 2 dni dosyć mocno a taki maluszek nie wie co się dzieje:(
My idziemy we wtorek , szepionka zarezerwowana i zobaczymy jak będzie. Córka jak była szczepiona to zakwilila tylko i poszła spać zaraz a później już było ok. Mam nadzieję że Młody te łagodnie przejdzie. Muszę jeszcze czopki paracetamolu kupić na wszelki wypadek.

reklama
Napewno bolały ja nóżki i pewnie Klaudia Twoja też bolą. Nie wiem czy pamiętacie wasze szczepienia ale mnie po każdym ręką bolała przez 2 dni dosyć mocno a taki maluszek nie wie co się dzieje:(
My idziemy we wtorek , szepionka zarezerwowana i zobaczymy jak będzie. Córka jak była szczepiona to zakwilila tylko i poszła spać zaraz a później już było ok. Mam nadzieję że Młody te łagodnie przejdzie. Muszę jeszcze czopki paracetamolu kupić na wszelki wypadek.
Ile paracetamolu na dzień można podać ? Nie wiem gdzie mam ulotkę ..

Do góry