reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny Olek ogarnął przewrotkę z brzucha na plecy :) ale to bosko wygląda daje rękę do góry i noga się odpycha jakby kopał materac.

Wczoraj byliśmy w Zakopanem i stwierdzam że mamy grzecznego synka. Przespał drogę tam i do domu, grzeczny był wogole nie płakał. Pojechałam z córką na skocznie na górę on został z mężem na dole i oglądał spokojnie świat. Szkoda że w nocy od 3 nie spał bo go brzuszek męczył:(

reklama
Dziewczyny co to moze byc ???
Polozna mowi ze moze jeszcze hormony a moze skaza bialkowa :/
Lekarza mamy na czwartek eh

Moja mała miała właśnie takie cos jak trafilysmy do szpitala i okazało sie to alergia na białko, od razu zmiana mleka na Nutramigen - ochydne ale ona sie tym zajada, potrafi nawet 120-150 zjeść gdzie wcześniej jadła 90-120ml. Do tego kapie w Emotopicu i skóra już następnego dnia była lepsza, po 3-4 dniach wszystko zeszło.

20180917_140301.jpg

A my idziemy po siostrę do przedszkola ☺
Natalia ma od piątku kryzys. Nie chce do przedszkola. Rano dzisiaj był płacz, nie chciała butów założyć. Myślałam, że w 4 latkach to już dzieci chętnie chodzą. Mam nadzieje że szybko jej przejdzie

Załączniki

• 20180917_140301.jpg
    20180917_140301.jpg
    958,4 KB · Wyświetleń: 324
Chociaż z drugiej strony długo plamisz więc może lepiej żeby ginekolog sprawdził. U Ciebie minęły już 2 miesiące od porodu, nie?
Tak już 2 msc :) było już czysto od dluzszego czasu a tu wczoraj pojawiło się plamienie , bo na okres to raczej za mało a karmie tylko piersią , no chyba że to okres jakis bardzo skąpy nie mam pojęcia .

reklama
Do góry