Kasiula8989
Fanka BB :)
A nie trądzik jeszcze? U nas podobnie to wyglądało
Lekarka mowila ze tradzik jest tylko przy kp a ona jest na mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie trądzik jeszcze? U nas podobnie to wyglądało
Za uszkami jsk dotykasz nie ma suchych plam?Tylko buzia i główka.
Za uszkami jsk dotykasz nie ma suchych plam?
Też 6 dnia po porodzie się przerazilam bo małej odbiło się mlekiem z krwią, lookam a to mój sutek krwawi. Położna dorodzila mi muszle laktacyjne-mąż kupił jeszcze tego samego dnia z ave.ntu, myślę, że bardzo pomogło. W muszlach zbierało się troszkę mleko i koiło te sutki, a dodatkowo nie stykaly się one ani że stanikiem ani z wkładkami laktacyjnymi, po jednym dniu poczułam ulgę, teraz tylko czuję lekki ból przy pierwszym złapaniu piersi przez Małą! I nie ma ran i strupów.Ja również miałam załamanie z kp. Będąc jeszcze w szpitalu miałam całe sutki poranione, po wyjściu w domu karmiłam z zaciśniętymi zębami i łzami w oczach. Jak była u nas położna to oczywiście musiała sprawdzić czy mam pokarm i jak mi ścisnęła sutka to poszło z krwią i wtedy powiedziałam dość i kupiłam laktator. Początkowo pokarm szedł z krwią. Po niecałym tygodniu jak wszystko się zagoiło to wróciliśmy do karmienia piersią. Obecnie karmimy się mieszanie kp plus mm. Na noc młody dostaje mm I śpi różnie, czasem godzinę czasem trzy. Po cycu czasem budzi się po 15 minutach ale najważniejsze że akceptuje cyca butle i smoczek.
W czwartek pogadaj z lekarzem bo może to być alergia, a może być zaczynające się asz czy po prostu skóra atopowa (chociaż skóra atopowa występuje w większości przy alergii).Tez krostki pojedyncze
W czwartek pogadaj z lekarzem bo może to być alergia, a może być zaczynające się asz czy po prostu skóra atopowa (chociaż skóra atopowa występuje w większości przy alergii).
Na srokao czytałam że emolium ma słaby skład. Babydream ma dobry.Hm kapie ją w babydream powinnam zmienić np na emolium?
Link do: Apteka MelissaHm kapie ją w babydream powinnam zmienić np na emolium?
Dziewczyny co to moze byc ???
Polozna mowi ze moze jeszcze hormony a moze skaza bialkowa :/
Lekarza mamy na czwartek eh
O matko jakby mojemu odbiło się mlekiem z krwią to bym chyba padła na zawał , że to jemu coś dolega ☺ nie wiem czy jest tu jakaś mama która nie miała dolegliwości większych czy mniejszych zw z sutkami na początku karmienia. Mi też aż krwią podeszły tym razem. Z córką to tylko bolały bardzo.Też 6 dnia po porodzie się przerazilam bo małej odbiło się mlekiem z krwią, lookam a to mój sutek krwawi. Położna dorodzila mi muszle laktacyjne-mąż kupił jeszcze tego samego dnia z ave.ntu, myślę, że bardzo pomogło. W muszlach zbierało się troszkę mleko i koiło te sutki, a dodatkowo nie stykaly się one ani że stanikiem ani z wkładkami laktacyjnymi, po jednym dniu poczułam ulgę, teraz tylko czuję lekki ból przy pierwszym złapaniu piersi przez Małą! I nie ma ran i strupów.