reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie ja tamponów nie używałam nawet poza ciąża nie używam :) w pierwszej ciąży w połogu miałam skrzepy teraz tym razem nie miałam :)
To @Paulana miała skrzepy i tanppnow używała chyba :)
To była Zanka przypomniało mi się. Przepraszam za pomyłkę.
Ja pierwszy okres dostałam po 8miesiacach od porodu i był bardzo skąpe tylko płomienie przez 2 dni. Następny już był normalny.

To była Zanka przypomniało mi się. Przepraszam za pomyłkę.
Ja pierwszy okres dostałam po 8miesiacach od porodu i był bardzo skąpe tylko płomienie przez 2 dni. Następny już był normalny.
To ja też pomyliłam dziewczyny :)
Tyle nas jest że czasem ciężko spamiętać :) tak czytam w internecie wlasnie i np wyczytalam że np niektore kobiety mogą mieć już okres nawet 2 msc po porodzie mimo kp , albo że to jednorazowe krwawienie/plamienie po połogu które czasem może wystąpić , chyba pójdę do gina na tą wizyte jak mnie nie zbada to chociaz cos mi powie :)

Była bardzo odważna :) po płakała jak była kłuta a po wyjęciu igły że 3 sekundy i tyle :) ja już drugie dziecko szczepię to trochę spokojniej do tego podchodzę :d
A ja teraz mam chyba gorzej. Z wiekiem zrobiłam się wrażliwsza . A jak szczepiłaś? Podstawowe tylko? Czy dodatkowe też?

To ja też pomyliłam dziewczyny :)
Tyle nas jest że czasem ciężko spamiętać :) tak czytam w internecie wlasnie i np wyczytalam że np niektore kobiety mogą mieć już okres nawet 2 msc po porodzie mimo kp , albo że to jednorazowe krwawienie/plamienie po połogu które czasem może wystąpić , chyba pójdę do gina na tą wizyte jak mnie nie zbada to chociaz cos mi powie :)
Lepiej idź, sprawdź. Będziesz spokojniejsza

Dziś przed szczepieniem była jeszcze wazona. W czwartek ważyła 3840 g, a dziś 4 dni później 3950 [emoji7]
Mówię do naszej pediatry że znów mamy od wczorsj kryzys laktacyjny. Ze co chwilę wisi na cycku. Przed wyjściem jadła. Siedziały@my w poczekalni znów. To się zaczęła się ze no no widsc po jej wadze że ci chwilę je [emoji23]

reklama
Dzień dobry

Ja dzisiejszym daj zostawiłam Martę w domu, bo w nocy się obudziła i marudziła. Czoło gorące, ale na termometrze stan podgorączkowy. Dzisiaj wszystko dobrze, ale wolałam ją poobserwować. Jak zadzwoniłam do przedszkola, żeby poinformować, że Marta nie przyjdzie to się rozpłakała, że ona chce do przedszkola. Przekupiłam ją bajkami i została w domu.
Była też u mnie położna, sprawdzić wagę małegO i waży 4530 g, a 4 dni temu 4390, więc ładnie przybiera. A na jego krzyki poradziła mi wizytę u ostopaty. Wczoraj akurat rozmawiałam z sąsiadka i dała mi namiary na dobrego ostopaty i dzisiaj mąż miał zrobić termin. Mówiła, że może mieć jakąś blokadę i stąd te jego araki krzyku, albo po prostu taka natura... A Leo jak się rozkrzyczy to z 10-20 min się drze i nic na niego nie działa. W żaden sposób nie idzie go uspokoić. Po takim ataku raptem się ucisza i najczęściej zasypia.

Do góry