reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny Olek ogarnął przewrotkę z brzucha na plecy :) ale to bosko wygląda daje rękę do góry i noga się odpycha jakby kopał materac.

Wczoraj byliśmy w Zakopanem i stwierdzam że mamy grzecznego synka. Przespał drogę tam i do domu, grzeczny był wogole nie płakał. Pojechałam z córką na skocznie na górę on został z mężem na dole i oglądał spokojnie świat. Szkoda że w nocy od 3 nie spał bo go brzuszek męczył:(

reklama
Dziewczyny co to moze byc ???
Polozna mowi ze moze jeszcze hormony a moze skaza bialkowa :/
Lekarza mamy na czwartek eh

Moja mała miała właśnie takie cos jak trafilysmy do szpitala i okazało sie to alergia na białko, od razu zmiana mleka na Nutramigen - ochydne ale ona sie tym zajada, potrafi nawet 120-150 zjeść gdzie wcześniej jadła 90-120ml. Do tego kapie w Emotopicu i skóra już następnego dnia była lepsza, po 3-4 dniach wszystko zeszło.

20180917_140301.jpg

A my idziemy po siostrę do przedszkola ☺
Natalia ma od piątku kryzys. Nie chce do przedszkola. Rano dzisiaj był płacz, nie chciała butów założyć. Myślałam, że w 4 latkach to już dzieci chętnie chodzą. Mam nadzieje że szybko jej przejdzie

Załączniki

• 20180917_140301.jpg
    20180917_140301.jpg
    958,4 KB · Wyświetleń: 319
Chociaż z drugiej strony długo plamisz więc może lepiej żeby ginekolog sprawdził. U Ciebie minęły już 2 miesiące od porodu, nie?
Tak już 2 msc :) było już czysto od dluzszego czasu a tu wczoraj pojawiło się plamienie , bo na okres to raczej za mało a karmie tylko piersią , no chyba że to okres jakis bardzo skąpy nie mam pojęcia .

reklama
Do góry