reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_20180917_165344.jpg
IMG_20180917_165358.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_165344.jpg
    IMG_20180917_165344.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 455
  • IMG_20180917_165358.jpg
    IMG_20180917_165358.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 454
reklama
To jest niesamowite:) już któryś wieczór z rzędu karmie , odbekujemy, kładę młodego na brzuchu daje smoczka gaszę światło i on usypia. Oby mu się nigdy nie odmieniło bo naprawdę super:) szkoda że w nocy dokazuje:( ale przynajmniej wieczór spokojny.

Wow, no to ekstra :) może sobie maluszek już rytm jakiś taki wyrobił :) wiadomo dzieci maja tez różne dni i humorki nastroje itd ale moja tez w miarę ma codziennie podobny rytm ;) i w nocy znowu spokojna, ale od 20-23 ma swoje aktywne godzinki albo wczoraj i przedwczoraj w sumie od 18-24 męczyła agentka.

To jest niesamowite:) już któryś wieczór z rzędu karmie , odbekujemy, kładę młodego na brzuchu daje smoczka gaszę światło i on usypia. Oby mu się nigdy nie odmieniło bo naprawdę super:) szkoda że w nocy dokazuje:( ale przynajmniej wieczór spokojny.

Ale tak teraz zauważyłam, ze piszesz o tym, że zasypia na brzuszku. Nasze maluchy chyba jeszcze za małe na takie samodzielne spanie na brzuszku? Bo może sobie nosek przytkac czy coś. Tak czytałam, ze dopiero jak ma pare miesięcy dziecko to tak może spać.

Ja dziś na tym 2 godzinnym spacerku oczywiście wstąpiłam do pepco i wydałam 35 zł a kupiłam mega komplet różowy dresik za 20 zł taki polarowy akurat na jesień/zimę już oczywiście rozmairek 74, będzie miała luźniejsze ;) akurat na zimę może rajtuzki pod to. Bluzeczka taka cieńsza z długim za 8 zł, body z długim 68 cm za 5 zł :) i rękawiczki połączone sznureczkiem żeby się nie pogubiły i na jeden palec i za 3 zł są także polecam zajrzeć jeśli już przygotowywujecie garderobę na jesień/zimę i na te rozmiary powyżej 62 cm już ;)
Ja już powoli to robię. Ostatnio na h&m tez weszłam i zamowilam 5 rzeczy a zapłaciłam 120 zł także tez ekstra i wszystko na 68 cm wzięłam ;)

Jutro wam pokaże jak wyglądają te ciuszki [emoji5] może któraś tez się skusi iść do pepco albo h&m [emoji4]

Ło jaka ona do taty podobna [emoji5] słodziak mały

A no nie da się ukryć [emoji5] ale z dnia na dzień się zmienia tzn jak porównuje zdjęcia po porodzie i teraz to już wydoroślała nam [emoji5] podobno po 6 miesiącu już kolor oczek tez będzie taki jak zostanie dziecku, ciekawa jestem jakie będą. Bo włoski to już wiem, ze będzie miała później na bank jasny blond tak jak ja jak byłam mała i miałam tak z 9 miesięcy. A już widze ze duuuzo jej jaśniejsze się zrobiły niż 6 tyg temu.

A znowu mój Bartek i pare innych osób mówi, ze ona coraz bardziej do mnie się robi podobna tzn na pewno usta moje i kształt oczu, policzki tez takie pyzy małe itd no zobaczymy [emoji16]

reklama
Do góry