reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Kasiula8989 musisz odstawić mleko i obserwować bo to nigdy nie wiadomo. U nas były podobne i jestem 2 tyg na diecie. Położna dzisiaj była i mówi , że już ładnie mu zeszło. Ale ona jest raz w tyg a w ciągu tygodnia różnie mu się to nasila. 2 dni temu miał sporo po prawej stronie buzi. Akurat dzisiaj są te krostki bledsze.Ale jeszcze pod światło widać na buźce, szyji , uszach i rączkach taką minimalną kaszkę. I czuje się to pod palcami. Jeszcze z tydzień mam poczekać aż to całkiem zniknie i próbować po trochu mleka. Będę najpierw do kawy zbożowej dolewać i zobaczymy. Ja w ogóle myślę , że to nie jest skaza ale pewności 100% nie mam więc wolę trzymać dietę.
A w ogóle to świetną fryzurę ma Twój bobas☺no rewelacja ☺ moja córka to nawet na roczek takich nie miała ☺

reklama
Miłego dnia życzymy z Kornelią [emoji175][emoji305][emoji228]
IMG_2058.JPG
IMG_2060.JPG

Załączniki

• IMG_2058.JPG
    IMG_2058.JPG
    132,7 KB · Wyświetleń: 325
  • IMG_2060.JPG
    IMG_2060.JPG
    324,1 KB · Wyświetleń: 324
reklama