E
Ewka34
Gość
Moją małą glodek budzi co 2 godz w nocy pierwsza pobudka po godz 2Mój zawsze śpi po mininum 3h w nocy od początku akurat Cieszę się, cieszę mówię tylko że nie było aż tak cudownie jak noc wcześniej [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moją małą glodek budzi co 2 godz w nocy pierwsza pobudka po godz 2Mój zawsze śpi po mininum 3h w nocy od początku akurat Cieszę się, cieszę mówię tylko że nie było aż tak cudownie jak noc wcześniej [emoji16]
Dokładnie tak wyglądała wysypka u nas. Pisałam o niej kilka postów wyżej. U nas lekarka podejrzewa skazę i od czwartku jestem na diecie.Dziewczyny co to moze byc ???
Polozna mowi ze moze jeszcze hormony a moze skaza bialkowa :/
Lekarza mamy na czwartek eh
Dokładnie tak wyglądała wysypka u nas. Pisałam o niej kilka postów wyżej. U nas lekarka podejrzewa skazę i od czwartku jestem na diecie.
Jak czytam jak piszecie , że Wasze maluchy w nocy tak dokazują to ja mam chyba szczęście do moich bo córka miała tylko jedną taką nockę w zasadzie od kąpieli po 19 do 2 nie mogła zasnąć. Płakała , przysypiała i za 5 min znów płacz. Nosiliśmy ją z mężem na zmianę. Cyca nie mogła złapać z nerwów. W końcu owinelam ją ciasno w kocyk i bingo. Bez cyca zasnęła. To było zaraz po wyjściu ze szpitala. Jeden jedyny raz. Potem zasypiala w krótkim czasie po kąpieli. Z synem póki co odpukać również problemów nie ma z zasypianiem po kąpieli i spaniem w nocy. [emoji5]
Ja mam nadzieję, że to nie skazaTylko moja jest na nan optipro plus eh :/ czyli pewnie czeka Nas zmiana mleka
A nie trądzik jeszcze? U nas podobnie to wyglądałoDziewczyny co to moze byc ???
Chociaż jak się przybliży to widsc że to czerwone to suche plamy...Dziewczyny co to moze byc ???
A ma tą wysypke jeszcze gdzieś?Tylko moja jest na nan optipro plus eh :/ czyli pewnie czeka Nas zmiana mleka
A ma tą wysypke jeszcze gdzieś?