reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja idę do endokrynologa z wynikami i dopiero będę odstawiać. Od kiedy mały ma krostki? I jak wyglądają?
Tak od drugiego tygodnia ogólnie coś mu się zaczęło pojawiać a to na buzi a to na głowie, trochę na rączkach, ramionach kilka na brzuszku. Cześć z nich to potówki a reszta albo od mojego jedzenia albo trądzik. Ciort wie. Dwa tyg jestem na diecie bezmlecznej i nie widzę żeby była poprawa jakaś. Raz te krostki są bardziej widoczne głównie rano albo jak się złości. A raz błędna

To mój dziś wyciągnął smoka i zostawił dziubka [emoji16]
IMG_20180913_142412.jpg

Załączniki

• IMG_20180913_142412.jpg
    IMG_20180913_142412.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 332
Kurcze niby nie ale napina sie i placze a pozniej slysze bączka.. no i wiele razy probuje cos wyprzec i jej sie nie udaje..
Jak bąki puszcza to jest dobrze :D jakby nie puszczała to by znaczyło ze gdzieś ją zakleiło.
A jeśli masz jakieś wątpliwości to zawsze możesz podejść do pediatry :* ale to wtedy gdy przyjmuje zdrowe dzieci żeby się czymś nie zaraziła od innych

reklama
Jak bąki puszcza to jest dobrze :D jakby nie puszczała to by znaczyło ze gdzieś ją zakleiło.
A jeśli masz jakieś wątpliwości to zawsze możesz podejść do pediatry :* ale to wtedy gdy przyjmuje zdrowe dzieci żeby się czymś nie zaraziła od innych
Dzieki.. czyli jak sa baczki to dobrze, no ok.. zobaczymy :* od wczoraj walczymy z plesniawkami i widze ze juz nie marudzi przy cycku i dluzej ciagnie ;) moze uratuje moja laktacje ;) i nie bede musiala podawac mm :)

Do góry