reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie tez cały dzień są rolety zasunięte i jest półmrok taki, tzn noe jest bardzo ciemno, ale tak żeby w ciągu dnia mogła sobie spac. Wiadomo każde dziecko inne, ale u nas jakoś nie ma problemu i ze spaniem w nocy i w dzień. Wiadomo ma swoje pory czuwania od 19-23 chociaż niezawsze, bo wczoraj po spacerze padła od 20-2 spała [emoji5][emoji173]️
U mnie tylko roleta w drzwiach balkonowych zaslonieta, a tak okna odsloniete w dzien ;)

Octenidol to praktycznie to samo co octenisept tylko właśnie typowo do płukania jamy ustnej.
Ogólnie jest : octenisept, Octenidol i octenilin. Ogólnie wsio to praktycznie to samo tylko octenisept na skórę, Octenidol jama ustna. Octenilin na otwarte rany.
A mi mowiono ze octeniseptem tez jame ustna.. zreszta,na opakowaniu tez jest napisane jama ustna ;)

U mnie tez cały dzień są rolety zasunięte i jest półmrok taki, tzn noe jest bardzo ciemno, ale tak żeby w ciągu dnia mogła sobie spac. Wiadomo każde dziecko inne, ale u nas jakoś nie ma problemu i ze spaniem w nocy i w dzień. Wiadomo ma swoje pory czuwania od 19-23 chociaż niezawsze, bo wczoraj po spacerze padła od 20-2 spała [emoji5][emoji173]️
Ladnie ci spala ❤❤❤ cos ty jej kobieto zrobila,ze taka wykonczona byla [emoji23]

Mniam[emoji5] ja mam przez te wasze gadki o tortach ochotę na słodkie a wyboru za dużego nie mam na diecie bezmlecznej i ciast kupnych też nie jem bo raz po takim cieście mały bardzo płakał po karmieniu
Miało być mleko albo serwatka w nim :/
Najlepiej jakiś biszkopt albo kruche ciastka pieczone w domu bez mleka itp

reklama
Do góry