Psikalam. Plukalam zaś woda utlenioną.I jak uzywalas? Psikalas czy plukalas rozcienczonym plynem?
reklama
E
Ewka34
Gość
Musialabym zapytac lekarza :/ dzieki :*O to jest do płukania jamy ustnej ale mówię nie wiem czy takim maluchom można tym pedzlowac buzie
Link do: Apteka Melissa
E
Ewka34
Gość
U mnie tylko roleta w drzwiach balkonowych zaslonieta, a tak okna odsloniete w dzienU mnie tez cały dzień są rolety zasunięte i jest półmrok taki, tzn noe jest bardzo ciemno, ale tak żeby w ciągu dnia mogła sobie spac. Wiadomo każde dziecko inne, ale u nas jakoś nie ma problemu i ze spaniem w nocy i w dzień. Wiadomo ma swoje pory czuwania od 19-23 chociaż niezawsze, bo wczoraj po spacerze padła od 20-2 spała [emoji5][emoji173]️
E
Ewka34
Gość
A mi mowiono ze octeniseptem tez jame ustna.. zreszta,na opakowaniu tez jest napisane jama ustnaOctenidol to praktycznie to samo co octenisept tylko właśnie typowo do płukania jamy ustnej.
Ogólnie jest : octenisept, Octenidol i octenilin. Ogólnie wsio to praktycznie to samo tylko octenisept na skórę, Octenidol jama ustna. Octenilin na otwarte rany.
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja lampke przykrywam flenelowa pielucha [emoji6] chyba mam za mocna zarowkeJuż w dzień odsuwam żeby było światło dzienne. Na wieczór zasune i zmienię lampkę na ciemniejsza. Może to pomoże , jak nie to kupię jeszcze inna..
E
Ewka34
Gość
Ladnie ci spala ❤❤❤ cos ty jej kobieto zrobila,ze taka wykonczona byla [emoji23]U mnie tez cały dzień są rolety zasunięte i jest półmrok taki, tzn noe jest bardzo ciemno, ale tak żeby w ciągu dnia mogła sobie spac. Wiadomo każde dziecko inne, ale u nas jakoś nie ma problemu i ze spaniem w nocy i w dzień. Wiadomo ma swoje pory czuwania od 19-23 chociaż niezawsze, bo wczoraj po spacerze padła od 20-2 spała [emoji5][emoji173]️
Bajunia
Mniam☺ ja mam przez te wasze gadki o tortach ochotę na słodkie a wyboru za dużego nie mam na diecie bezmlecznej i ciast kupnych też nie jem bo raz po takim cieście mały bardzo płakał po karmieniuMiałam ufocić więc ufociłam ale wizualnie to dwója na szynach jak to za moich czasów się mówiło
Miało być mleko albo serwatka w nim :/Mniam[emoji5] ja mam przez te wasze gadki o tortach ochotę na słodkie a wyboru za dużego nie mam na diecie bezmlecznej i ciast kupnych też nie jem bo raz po takim cieście mały bardzo płakał po karmieniu
Najlepiej jakiś biszkopt albo kruche ciastka pieczone w domu bez mleka itp
Zdolniacha z ciebieMiałam ufocić więc ufociłam ale wizualnie to dwója na szynach jak to za moich czasów się mówiło
reklama
Bajunia
Właśnie robię muffinki z jabłkami bo mam jabłek do bólu z działki od rodziców. I chodzą za mną muffinki marchewkowe☺Miało być mleko albo serwatka w nim :/
Najlepiej jakiś biszkopt albo kruche ciastka pieczone w domu bez mleka itp