reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam pytanie czy wy karmiąc w nocy odkadacie za każdym razem dziecko do łóżeczka czy śpicie razem
Do tej pory zasypialismy koło siebie ale teraz mam wrażenie że nawet w ciągu dnia mały chciałby usypiać tylko przy piersi ma niewiele ponad tydz czytam opinie z internetu niby specjalistow zdania są bardzo podzielone...:(
Ja roznie.. czasem przysypiam z nia ;)

reklama
Ja w nocy śpię z nią, bo chce się wysypiac tez. Jak die budzi to ja podkarmiam kilka minut, biore do odbicia, przewijam i na lezaco dokarmiam. I sobie od razu zasypiamy. Mala dzis pieknie spala. W dzien odkladam do lozeczka. Jednak i tak sama nie zasnie, tylko na rekach...
No to u mnie identycznie tyle że od wczoraj zauwazyloa że mały tak jakby wymusza takze i w dzien piers podoi usypia odkladam do łóżeczka płacz i tak w kółko dziś od 6 nie może dłużej posłać jak 15 min zaraz jest płacz..

Michasia, dzis o 9.10, skonczyla miesiac zycia poza brzuszkiem ❤❤❤ [emoji7] jak to szybko czas spierdziela.. ❤
IMAG5794.jpg

Załączniki

• IMAG5794.jpg
    IMAG5794.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 494
Co osoba to opinia, ja czytalam duzo dobrych o tej maści, także nie wiem jak to jest do konca. Niemniej jednak spróbuje czystej lanoliny i porównam co lepiej się sprawdza u nas. Moja mama twierdzi, ze za płytko, a ja widzę ze ma buźkę szeroko otwarta. Nie wiem czy ktos to sprawdzał :/
Musi miec wywinięte usteczka podczas ssania. Ale weź dziecko naucz.tego mój zaciska wąsko i większy ból niż by okalał całą brodawkę

Mam pytanie czy wy karmiąc w nocy odkadacie za każdym razem dziecko do łóżeczka czy śpicie razem
Do tej pory zasypialismy koło siebie ale teraz mam wrażenie że nawet w ciągu dnia mały chciałby usypiać tylko przy piersi ma niewiele ponad tydz czytam opinie z internetu niby specjalistow zdania są bardzo podzielone...:(
Ja konsekwentnie odkładam do kołyski i widzę, że już zakumala zw noc jest do spania. Dziś tylko 2 pobudki. O 21ej zasnęła pobudka o 1.00 I 5.00 I spala do 8.30.

reklama
Do góry