reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam pytanie czy wy karmiąc w nocy odkadacie za każdym razem dziecko do łóżeczka czy śpicie razem
Do tej pory zasypialismy koło siebie ale teraz mam wrażenie że nawet w ciągu dnia mały chciałby usypiać tylko przy piersi ma niewiele ponad tydz czytam opinie z internetu niby specjalistow zdania są bardzo podzielone...:(

reklama
U mnie tydzień i boli czasem bardzo . Podziwiam cię że zajrzałaś tam ja wolę nie widzieć bo chyba bym zemdlała. Po pierwszym dziecku też jakoś szybko z tymi szwami u mnie było. No a teraz czuję że dłużej się zejdzie.

Bajunina idź do ginekologa niech ci to zdejmie skoro same nie zeszły.

Mam pytanie czy wy karmiąc w nocy odkadacie za każdym razem dziecko do łóżeczka czy śpicie razem
Do tej pory zasypialismy koło siebie ale teraz mam wrażenie że nawet w ciągu dnia mały chciałby usypiać tylko przy piersi ma niewiele ponad tydz czytam opinie z internetu niby specjalistow zdania są bardzo podzielone...:(

U nas zależy. Jak jest niespokojna to śpimy razem, jak odlatuje to wkładam do łóżeczka. :)

Ja już druga noc odkładam do kołyski. Dwie pierwsze noce spała z nami w lozku. No i w szpitalu tez z nami. Przez co lepiej spimy, bo żadne z nas nie boi się, ze mała przygniecie. A malutka ładnie spi czy tu czy tu. Myśle ze im szybciej zacznie się próbować odkładać do łóżeczka tym lepiej, bo później może się przyzwyczaić i nie chcieć już. Ale to tez pewnie Zalezy od dziecka.
IMG_0733.JPG

Załączniki

• IMG_0733.JPG
    IMG_0733.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 393
Ja w nocy śpię z nią, bo chce się wysypiac tez. Jak die budzi to ja podkarmiam kilka minut, biore do odbicia, przewijam i na lezaco dokarmiam. I sobie od razu zasypiamy. Mala dzis pieknie spala. W dzien odkladam do lozeczka. Jednak i tak sama nie zasnie, tylko na rekach...

Madziula92 gratulacje [emoji1] wszystkie sierpniówki rozpakowane.

Maria.sm ja mam dostawkę przy łóżku. Teraz odkładam do niej. W pierwszym tygodniu zdarzało mi się zasnąć z małym [emoji846]

reklama
Do góry