reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ostatni posiłek jadłam wczoraj o 6:30 rano. Szybko wygonili Tomka Po porodzie. Zostałam sama z małym i babeczka która urodziła 10 minut przede mną. Nie możemy same wstawać a telefon którym mamy się posługiwać żeby wezwać położna lub pielęgniarkę z noworodków nie działa lub jest nie podłączony.. Żyć nie umierać normalnie. Jestem głodna i zła uwieziona w łóżku. Dobrze że mały jest na razie grzeczny :) Nie smęcę już resztę napisze jak Tomek będzie i mi trochę pomoże

U mnie też domięśniowo, tylko zastanawiam się nad doustnym.dawkowaniem..jeszcze 5 lat temu jak rodziłam pierwsze dziecko to tylko doustnie dawałam. Dziękuję za informacje
Nie daje się już doustnie jeśli dostalo domięśniowo :)
4 lata temu synowi dawałam doustnie ale wtedy jej dzieci domięśniowo nie dostawały

A przełyka przez te trzy godziny ? To rzeczywiście długo , ale możesz odpoczac w tym momencie :D ile dzieci tyle zachowań i charakterów [emoji173]️ ile już wazy ?
Nie slysze, zeby non stop lykal. Czasami go odkladam do lozeczka i zaczyna plakac, biore go z powrotem i tak po kilka razy. Przy porodzie 4200, wczoraj 3860 wiec dosc duzy spadek. Nie placze jak ciagnie cycka wiec mysle, ze pokarm mam

reklama
Do góry