reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja tez mało wypiłam przed ktg i na początku tez było nie najlepiej przezelazam 1,5h na jednym boku na drugim, ma plecach, aż w końcu ostatnie pół godziny były dobre. Dodam jeszcze ze na początku powiedziała ze moje tętno nachodzi na dziecka tętno i maszyna świruje
Ja tez dosyc sporo przelezalam, nawet nie wiem czy nie dłużej, bo 1,5h to napewno. I tez obracali mnie nawszystkie strony, ale stwierdzili ze musze zostać...

Tez złe wyszło ktg? :(
Chyba jedyny powod to to, ze jestem po terminie. Lekarka wyszla i nie skomentowala ani ktg ani usg ani badania na fotelu. Zapytalam sie poloznej na oddziale po co mam zostawać to ona powiedziala, ze zostaje na patologii, bo jestem po terminie. Gdyby sie cos dzialo to bym byla na porodowce.

Chyba jedyny powod to to, ze jestem po terminie. Lekarka wyszla i nie skomentowala ani ktg ani usg ani badania na fotelu. Zapytalam sie poloznej na oddziale po co mam zostawać to ona powiedziala, ze zostaje na patologii, bo jestem po terminie. Gdyby sie cos dzialo to bym byla na porodowce.
Ehh to nie fajnie z jednej strony. Ale ja w zasadzie tez już słyszałam, ze jak nie urodze do niedzieli to mam przyjechac do szpitala, tylko nie wiem czy chcieliby mnie już położyć czy tylko badać... Ciekawe czy będą coś kombinować z Tobą przynajmiej jak już jesteś po terminie, bo takie samo leżenie to masakra...

A ile po terminie jesteś ? Dużo już?

Ehh to nie fajnie z jednej strony. Ale ja w zasadzie tez już słyszałam, ze jak nie urodze do niedzieli to mam przyjechac do szpitala, tylko nie wiem czy chcieliby mnie już położyć czy tylko badać... Ciekawe czy będą coś kombinować z Tobą przynajmiej jak już jesteś po terminie, bo takie samo leżenie to masakra...
No nie fajnie, bo chcialam jak najmniej czasu spedzic w szpitalu :( moze jutro cos wiecej mi powiedza. Rano mam ktg

reklama
Mialam dlugo rane na jednej z brodawek.. i jak mala ssala to bolalo w cholere.. ale juz minelo w ub tyg.. teraz to moze mnie ciagnac za nie hyhy ;) za to bola bardzo jak dlugo nie ssie i sa jakby pelne.. to wtedy taki bol jakby ktos ci je wykrecal mocno.. juz sie nawet zastanawialam czy tesciowa nie ma mojej laleczki voo doo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[Emoji23]

Do góry