reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny,mam pytanko odnośnie kupek naszych bąbelkow. Bo zastanawiam się czy to biegunka czy normalna kupka. Bo jakby te ziarenka no ale zostają na górze, jest ich zazwyczaj niewiele,a reszta wsiaka w pieluszke. Też tak jest u Was, czy nic nie wsiaka do środka?
Mojej to taka jakby laksa z kaszka hyhy i tez wsiaka w pieluszke a reszta zostaje ;)

reklama
Dziewczyny czy macie nadal jakiś problem z brodawkami? Mały ma prawie 3 tygodnie, a moje brodawki nie bolą co prawda, ale są takie nadwrażliwe. Np jak mam stanik założony to mnie drażni. Smaruję kilka razy dziennie maścią i dużo razy swoim mlekiem. Nie wiem czy to kwestia że może mały źle łapie (chociaż wydaje mi się że dobrze) czy taki "urok" moich cyców [emoji14]
Mialam dlugo rane na jednej z brodawek.. i jak mala ssala to bolalo w cholere.. ale juz minelo w ub tyg.. teraz to moze mnie ciagnac za nie hyhy ;) za to bola bardzo jak dlugo nie ssie i sa jakby pelne.. to wtedy taki bol jakby ktos ci je wykrecal mocno.. juz sie nawet zastanawialam czy tesciowa nie ma mojej laleczki voo doo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Wyrównanie do końca miesiaca ? To u mnie jakieś 3 dni [Emoji23] ciekawe kiedy u mnie będzie decyzja. Ciekawe czy coś dostanę , możliwe , że decyzja będzie negatywnie rozpatrzona ?
Jeśli ci się należy to nie masz co się bać [emoji39][emoji39] odrzucają chyba wtedy jak dochody duże , lub ktoś by uprzejmie doniósł że jednak macie dochody . Chociaż nie wiem czy od razu by odrzucili czy poprosili o wyjaśnienie . Tak mi się wydaje [emoji39][emoji39]

Mialam dlugo rane na jednej z brodawek.. i jak mala ssala to bolalo w cholere.. ale juz minelo w ub tyg.. teraz to moze mnie ciagnac za nie hyhy ;) za to bola bardzo jak dlugo nie ssie i sa jakby pelne.. to wtedy taki bol jakby ktos ci je wykrecal mocno.. juz sie nawet zastanawialam czy tesciowa nie ma mojej laleczki voo doo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mówię wtedy, że mi się cycki w trąbkę zwijają :p szczególnie w nocy.

reklama
Ale 160 - 170 to jest norma. Powyżej 170 było by zle. Nie martw się. Zostawili Cię żeby mieć cię pod kontrolą. Lepiej żebyś była w szpitalu niz martwiła się w domu. Będzie wszystko dobrze. Daleko szpital od domu masz ?
Ja bym wolała tu nawet trzy razy dziennie na te ktg przyjezdzac niż tu zostać :( niecałe 20km, ale to w tym samym mieście co mieszkam

Do góry