reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@GorzkaPomarańcza
@madziula92
@Ewka34
@Mikasa7
@klaudiaa975
Dziękuje za słowa wsparcia i troskę, ale mój nastrój jest do d... całe popołudnie przeryczalam, chodź wiem ze to dla naszego dobra. Mam nadzieje, ze jeszcze uda się wyjsc do domu. Poprzednie ktg już było lepsze, kazali dużo pic i teraz wrocilam znow z badania i już wg było dobrze. Jutro z rana będzie kolejne i tak będą mnie teraz sprawdzać, może jak jutro będzie dobrze to mnie wypuszcza. Sama nie wiem czemu pierwsze tak złe wyszło, może rzeczywiście za mało pije, ale to było o 12, a ja o 10 wstałam i byłam już po szklance wody i dwóch herbaty. A i myśle ze jeszcze do tego doszedł mój stres, o ile to może mieć taki wpływ na dziecko. Ale nie lubie takich miejsc jak szpital właśnie i sama obecność tu mnie mega stresuje...

@GorzkaPomarańcza
@madziula92
@Ewka34
@Mikasa7
@klaudiaa975
Dziękuje za słowa wsparcia i troskę, ale mój nastrój jest do d... całe popołudnie przeryczalam, chodź wiem ze to dla naszego dobra. Mam nadzieje, ze jeszcze uda się wyjsc do domu. Poprzednie ktg już było lepsze, kazali dużo pic i teraz wrocilam znow z badania i już wg było dobrze. Jutro z rana będzie kolejne i tak będą mnie teraz sprawdzać, może jak jutro będzie dobrze to mnie wypuszcza. Sama nie wiem czemu pierwsze tak złe wyszło, może rzeczywiście za mało pije, ale to było o 12, a ja o 10 wstałam i byłam już po szklance wody i dwóch herbaty. A i myśle ze jeszcze do tego doszedł mój stres, o ile to może mieć taki wpływ na dziecko. Ale nie lubie takich miejsc jak szpital właśnie i sama obecność tu mnie mega stresuje...
Wiem co czujesz. Mnie tez zostawili :(

Jeśli ci się należy to nie masz co się bać [emoji39][emoji39] odrzucają chyba wtedy jak dochody duże , lub ktoś by uprzejmie doniósł że jednak macie dochody . Chociaż nie wiem czy od razu by odrzucili czy poprosili o wyjaśnienie . Tak mi się wydaje [emoji39][emoji39]
Do kosiniakowego nie licząc się dochody. To przysługuje matce której nie przysługuje macierzyński nasz zasiłek macierzyński z ZUS.

@GorzkaPomarańcza
@madziula92
@Ewka34
@Mikasa7
@klaudiaa975
Ja tez mało wypiłam przed ktg i na początku tez było nie najlepiej przezelazam 1,5h na jednym boku na drugim, ma plecach, aż w końcu ostatnie pół godziny były dobre. Dodam jeszcze ze na początku powiedziała ze moje tętno nachodzi na dziecka tętno i maszyna świruje

reklama
Dziewczyny,mam pytanko odnośnie kupek naszych bąbelkow. Bo zastanawiam się czy to biegunka czy normalna kupka. Bo jakby te ziarenka no ale zostają na górze, jest ich zazwyczaj niewiele,a reszta wsiaka w pieluszke. Też tak jest u Was, czy nic nie wsiaka do środka?

Tez u nas taka konsystencja kupki i kolor pomarańczowy i czasami żółty i to normalne, bo pytałam ostatnio położnej jak była u nas w czwartek na wizycie :)

Do góry