reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dwa bobry dziewczyny. :)
Dziś byłam na zdjęciu szwów i nie było tak źle jak się nastawiałam. :)
Zakupiłam od razu laktator i działam. Malutko mi leci ale może się rozkręci?
Przyznam że taki laktator to luksus bo ręcznie taką pompką namęczylam się.
No i mała mojego mleka nie bardzo chce bo wiadomo MM słodkie a MN trochę słonawe. Przynajmniej moje;)
Rozkręci się na pewno laktacja. Trochę maszynę trochę dziecko przystawiaj☺
Moje mleko jest słodkie jak próbowałam czy temp ma dobrą☺

reklama
Byłam dziś na ktg wszystko Ok, trwało to 1,5h bo mała godzinę przespała, za tydz jak nie urodzę to ktg i przepływ, później ktg co 2 dni i po 8 dniach szpital... ajajaj a miałam rodzic w 32tyg hahaha
Może jeszcze pójdzie:) ja też już nastawiałam się na wywoływanie a tu w terminie się udało:)

Dziewczyny czy macie nadal jakiś problem z brodawkami? Mały ma prawie 3 tygodnie, a moje brodawki nie bolą co prawda, ale są takie nadwrażliwe. Np jak mam stanik założony to mnie drażni. Smaruję kilka razy dziennie maścią i dużo razy swoim mlekiem. Nie wiem czy to kwestia że może mały źle łapie (chociaż wydaje mi się że dobrze) czy taki "urok" moich cyców [emoji14]

Dziewczyny czy macie nadal jakiś problem z brodawkami? Mały ma prawie 3 tygodnie, a moje brodawki nie bolą co prawda, ale są takie nadwrażliwe. Np jak mam stanik założony to mnie drażni. Smaruję kilka razy dziennie maścią i dużo razy swoim mlekiem. Nie wiem czy to kwestia że może mały źle łapie (chociaż wydaje mi się że dobrze) czy taki "urok" moich cyców [emoji14]
Normalne :) muszą się przyzwyczaić :*

reklama
Od 3 miesięcy jest to notoryczne, 2 miesiące temu w ciągu miesiąca zepsuła się 5 razy z tego raz jej nie było 4 dni bo czekali na części a blok z 2011 ^^ i sobie teraz wykrakałem ze jak będę rodzic to się zepsuje bo dawno tego nie robiła :p
Masakra [emoji33] nie wyobrażam sobie żeby u mnie winda miała paść gdzie ja na 4 piętrze [emoji33] współczuję! Jeszcze na końcówce ciąży

Do góry