N
A pytałaś o możliwość przyspieszenia poeodu?Tez bym tak wolala zamiast lezec bezczynnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pytałaś o możliwość przyspieszenia poeodu?Tez bym tak wolala zamiast lezec bezczynnie...
Pulpet to tylko Marta jest, bo to faktycznie kawał kloca. Czuć różnicę pomiędzy dziewczynkami, jak się je bierze na ręce. Emilka to taka drobna kobietka jest, a Marta nooo armata i tyleJakie pulpety male [emoji7] moja miala wczoraj 3 tyg
Na razie śpią w jednym, ale jak przeciągają się, to im nogi między szczebelkami wystają. Jak tylko Marta przestanie się mieścić, to dostawiamy drugie, czyli za jakieś 2-3 tygodnie, dłużej nie pośpią razem.Słodkie masz dwa łóżeczka ? Czy śpią w jednym ?
DziekiiOgólnie maja 30 dni na decyzję. Ja miałam w 4 dni robocze
To jak urodziłam 29 lipca to kosiniakowe dostanę za lipiec i sierpień ?Tego to nie wiem. Możliwe że za połowę miesiąca.
Maja urodziła się końcem lipca. A w sierpniu składałam papiery więc dostałam od sierpnia kasę.
Jedyne co wiem na 100% co wyrównuja od dnia porodu to kosiniakowe
Dzisiaj właśnie dzwoniła do mnie pani . Ja dostanę wyrównanie do końca miesiąca i za sierpień . Może ty tak samoTo jak urodziłam 29 lipca to kosiniakowe dostanę za lipiec i sierpień ?
Ja dwa tygodnie miałam spokój. A dzisiaj od nowa jeden taki boli , że mnie skręca. Drugi , ten plaski, laskocze jak ssie hehDziewczyny czy macie nadal jakiś problem z brodawkami? Mały ma prawie 3 tygodnie, a moje brodawki nie bolą co prawda, ale są takie nadwrażliwe. Np jak mam stanik założony to mnie drażni. Smaruję kilka razy dziennie maścią i dużo razy swoim mlekiem. Nie wiem czy to kwestia że może mały źle łapie (chociaż wydaje mi się że dobrze) czy taki "urok" moich cyców [emoji14]
A schodz z wozkiem z 7 piętra [emoji16]Masakra [emoji33] nie wyobrażam sobie żeby u mnie winda miała paść gdzie ja na 4 piętrze [emoji33] współczuję! Jeszcze na końcówce ciąży
U nas czasami jest po prostu kupkowata woda w pieluszce. Jak przechyle to mogę wylac. Ale to chyba normalne tak mi się wydaje. Czasem wsiąka jak jest małoDziewczyny,mam pytanko odnośnie kupek naszych bąbelkow. Bo zastanawiam się czy to biegunka czy normalna kupka. Bo jakby te ziarenka no ale zostają na górze, jest ich zazwyczaj niewiele,a reszta wsiaka w pieluszke. Też tak jest u Was, czy nic nie wsiaka do środka?
Wyrównanie do końca miesiaca ? To u mnie jakieś 3 dni [Emoji23] ciekawe kiedy u mnie będzie decyzja. Ciekawe czy coś dostanę , możliwe , że decyzja będzie negatywnie rozpatrzona ?Dzisiaj właśnie dzwoniła do mnie pani . Ja dostanę wyrównanie do końca miesiąca i za sierpień . Może ty tak samo