reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dwa bobry dziewczyny. :)
Dziś byłam na zdjęciu szwów i nie było tak źle jak się nastawiałam. :)
Zakupiłam od razu laktator i działam. Malutko mi leci ale może się rozkręci?
Przyznam że taki laktator to luksus bo ręcznie taką pompką namęczylam się.
No i mała mojego mleka nie bardzo chce bo wiadomo MM słodkie a MN trochę słonawe. Przynajmniej moje;)
Rozkręci się na pewno laktacja. Trochę maszynę trochę dziecko przystawiaj☺
Moje mleko jest słodkie jak próbowałam czy temp ma dobrą☺

reklama
Byłam dziś na ktg wszystko Ok, trwało to 1,5h bo mała godzinę przespała, za tydz jak nie urodzę to ktg i przepływ, później ktg co 2 dni i po 8 dniach szpital... ajajaj a miałam rodzic w 32tyg hahaha
Może jeszcze pójdzie:) ja też już nastawiałam się na wywoływanie a tu w terminie się udało:)

Dziewczyny czy macie nadal jakiś problem z brodawkami? Mały ma prawie 3 tygodnie, a moje brodawki nie bolą co prawda, ale są takie nadwrażliwe. Np jak mam stanik założony to mnie drażni. Smaruję kilka razy dziennie maścią i dużo razy swoim mlekiem. Nie wiem czy to kwestia że może mały źle łapie (chociaż wydaje mi się że dobrze) czy taki "urok" moich cyców [emoji14]

Dziewczyny czy macie nadal jakiś problem z brodawkami? Mały ma prawie 3 tygodnie, a moje brodawki nie bolą co prawda, ale są takie nadwrażliwe. Np jak mam stanik założony to mnie drażni. Smaruję kilka razy dziennie maścią i dużo razy swoim mlekiem. Nie wiem czy to kwestia że może mały źle łapie (chociaż wydaje mi się że dobrze) czy taki "urok" moich cyców [emoji14]
Normalne :) muszą się przyzwyczaić :*

reklama
Od 3 miesięcy jest to notoryczne, 2 miesiące temu w ciągu miesiąca zepsuła się 5 razy z tego raz jej nie było 4 dni bo czekali na części a blok z 2011 ^^ i sobie teraz wykrakałem ze jak będę rodzic to się zepsuje bo dawno tego nie robiła :p
Masakra [emoji33] nie wyobrażam sobie żeby u mnie winda miała paść gdzie ja na 4 piętrze [emoji33] współczuję! Jeszcze na końcówce ciąży

Do góry