G
gosc12
Gość
Jak ślicznie wygląda , mama ustroiła :*
Niedzielnie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ślicznie wygląda , mama ustroiła :*
Ręczny też mam z aventu i na początku z niego korzystałam ale później jak wróciłam do pracy po pół roku to było mi łatwiej elektrycznym więc zainwestowałamJa mam ręczny Aventu i się przy córce sprawdził. Przez miesiąc ściągałam nim mleko, jak byłam chora i nie mogłam karmić, żeby nie stracić laktacji. Z elektrycznym byłoby pewnie łatwiej.
Laktatorem ściągniesz mniej niż poleci przy dziecku. Przystawiaj ja i wtedy odciągaj. Wydaje mi się, że piersi przy dziecku produkują dużo więcej mleka niż przy plastiku laktatora. :** I nie stresuj sięU mnie z karmieniem nastal czas buntu.. mimo ze ten pokarm jest i wydaje mi sie wystarczajaco, bo stale leci,to mala sie buntuje.. troche zassie i placze.. odciagam juz laktatorem ale malo bo dzis raz 30ml teraz tez 30ml.. chyba jednak nie ma go duzo.. tzn bylo ok na poczatku.. teraz juz widze ze chce wiecej.. nie chce podawac jej mm
Urocze dzieciakiLeonardo pierwszy dzień w domu
Zobacz załącznik 889537
Zobacz załącznik 889539
Wczoraj
Zobacz załącznik 889540
i dzisiaj
Zobacz załącznik 889541
Na szczęście. Możliwe , że dotknekam stanika i nie chciał ssać, tak mi się wydaje.Juz ci sie odblokowal?
Chyba najgorzej trafic do szpitala w weekend :/ nie rozumiem po co tam trzymaja skoro i tak nic nie robia. Na szczęście jeszcze tylko dzis i moze jutro cos zaczna dzialac [emoji8]
Cudna ta Twoja laleczka Jaka piękna sukienusia [emoji7]
Kolejna piękna laleczka
Cudna ta Twoja laleczka Jaka piękna sukienusia [emoji7]