reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam ręczny Aventu i się przy córce sprawdził. Przez miesiąc ściągałam nim mleko, jak byłam chora i nie mogłam karmić, żeby nie stracić laktacji. Z elektrycznym byłoby pewnie łatwiej.
Ręczny też mam z aventu i na początku z niego korzystałam ale później jak wróciłam do pracy po pół roku to było mi łatwiej elektrycznym więc zainwestowałam :)

U mnie z karmieniem nastal czas buntu.. mimo ze ten pokarm jest i wydaje mi sie wystarczajaco, bo stale leci,to mala sie buntuje.. troche zassie i placze.. odciagam juz laktatorem ale malo bo dzis raz 30ml teraz tez 30ml.. chyba jednak nie ma go duzo.. :( tzn bylo ok na poczatku.. teraz juz widze ze chce wiecej.. nie chce podawac jej mm :(
Laktatorem ściągniesz mniej niż poleci przy dziecku. Przystawiaj ja i wtedy odciągaj. Wydaje mi się, że piersi przy dziecku produkują dużo więcej mleka niż przy plastiku laktatora. :** I nie stresuj się

reklama
Chyba mi się robi coraz bardziej podobna do Kamila. A myślałam , że będzie mała mama[emoji5]
squarequick_2018819123325901_600x800.jpg

Załączniki

• squarequick_2018819123325901_600x800.jpg
    squarequick_2018819123325901_600x800.jpg
    130,7 KB · Wyświetleń: 509
Do góry