reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja mam ręczny Aventu i się przy córce sprawdził. Przez miesiąc ściągałam nim mleko, jak byłam chora i nie mogłam karmić, żeby nie stracić laktacji. Z elektrycznym byłoby pewnie łatwiej.
Ręczny też mam z aventu i na początku z niego korzystałam ale później jak wróciłam do pracy po pół roku to było mi łatwiej elektrycznym więc zainwestowałam :)

U mnie z karmieniem nastal czas buntu.. mimo ze ten pokarm jest i wydaje mi sie wystarczajaco, bo stale leci,to mala sie buntuje.. troche zassie i placze.. odciagam juz laktatorem ale malo bo dzis raz 30ml teraz tez 30ml.. chyba jednak nie ma go duzo.. :( tzn bylo ok na poczatku.. teraz juz widze ze chce wiecej.. nie chce podawac jej mm :(
Laktatorem ściągniesz mniej niż poleci przy dziecku. Przystawiaj ja i wtedy odciągaj. Wydaje mi się, że piersi przy dziecku produkują dużo więcej mleka niż przy plastiku laktatora. :** I nie stresuj się

reklama
Chyba mi się robi coraz bardziej podobna do Kamila. A myślałam , że będzie mała mama[emoji5]
squarequick_2018819123325901_600x800.jpg

Załączniki

• squarequick_2018819123325901_600x800.jpg
    squarequick_2018819123325901_600x800.jpg
    130,7 KB · Wyświetleń: 516
Do góry