Mikasa7
Fanka BB :)
@KatiNails pytałaś czy wysypka znika pod uciskiem. Znika. To co to jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek skończy 5 tygŚliczny
powodzenia !:*
Mi Kamil przywiozł z Niemiec. Mam też możliwość odkupienia od koleżanki.
Mnie nie bolał już po wyjściu ze szpitala. Ale wczoraj jak złapało to myślałam , że się popłaczę na spacerze. :/ A podpaska pusta od ponad tygodnia.
Pokaż swoją kruszynke ile już ma ? 5 tygodni ? Jest starsza od mojej o 2 tygodnie ?
Jak ślicznie wygląda , mama ustroiła :*
Mam avent elektryczny i wg mnie jest superMam problem z laktacją. Kurcze cyce ogromne a mleka tyle co nic. Mam tylko ręczny taki odciagacz i chyba muszę jak najszybciej kupić laktator bo to już za słabo ciągnie. W dodatku mała cycka nie łapie bez nakładki. Już w ogóle mało ja przystawiam przez to. Widzę że moje mleko (jeśli cos wydusze) przestaje jej smakować
Jaki laktator polecicie ? Byle nie reczny.
Pomóżcie proszę bo mi mleko w końcu zaniknie a chciałabym ją nim dokarmiać
Chyba najgorzej trafic do szpitala w weekend :/ nie rozumiem po co tam trzymaja skoro i tak nic nie robia. Na szczęście jeszcze tylko dzis i moze jutro cos zaczna dzialac [emoji8]Twierdzą że mają tyle pracy w weekend, że biorą tylko nagłe przypadki eh
Ja mam ręczny Aventu i się przy córce sprawdził. Przez miesiąc ściągałam nim mleko, jak byłam chora i nie mogłam karmić, żeby nie stracić laktacji. Z elektrycznym byłoby pewnie łatwiej.@Paulana ja mam aventu elektryczny i bardzo dobrze się sprawdził przy córce , teraz użyłam 2 razy. Tylko ze one są dosyć drogie.
Jaka ona już duża śliczna laleczka :*
Spróbuj sposób z kminkiem. Możesz zrobić napar i wypić, a możesz wziąć łyżeczkę kminku porządnie pogryźć i połknąć. Mi to pomagało przy karmieniu Marty.U mnie z karmieniem nastal czas buntu.. mimo ze ten pokarm jest i wydaje mi sie wystarczajaco, bo stale leci,to mala sie buntuje.. troche zassie i placze.. odciagam juz laktatorem ale malo bo dzis raz 30ml teraz tez 30ml.. chyba jednak nie ma go duzo.. tzn bylo ok na poczatku.. teraz juz widze ze chce wiecej.. nie chce podawac jej mm