reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Śpioch
IMG_1409.JPG
IMG_1411.JPG

Załączniki

• IMG_1409.JPG
    IMG_1409.JPG
    153,1 KB · Wyświetleń: 457
  • IMG_1411.JPG
    IMG_1411.JPG
    169,5 KB · Wyświetleń: 450
Śliczny :):)

powodzenia !:*

Mi Kamil przywiozł z Niemiec. Mam też możliwość odkupienia od koleżanki.

Mnie nie bolał już po wyjściu ze szpitala. Ale wczoraj jak złapało to myślałam , że się popłaczę na spacerze. :/ A podpaska pusta od ponad tygodnia.

Pokaż swoją kruszynke :) ile już ma ? 5 tygodni ? Jest starsza od mojej o 2 tygodnie ?:)
W czwartek skończy 5 tyg :)
Ona jest z 19 lipca ;)
IMG_20180819_115935.jpg
IMG_20180819_114502.jpg

Załączniki

• IMG_20180819_115935.jpg
    IMG_20180819_115935.jpg
    981,3 KB · Wyświetleń: 482
  • IMG_20180819_114502.jpg
    IMG_20180819_114502.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 477
Mam problem z laktacją. Kurcze cyce ogromne a mleka tyle co nic. Mam tylko ręczny taki odciagacz i chyba muszę jak najszybciej kupić laktator bo to już za słabo ciągnie. W dodatku mała cycka nie łapie bez nakładki. Już w ogóle mało ja przystawiam przez to. Widzę że moje mleko (jeśli cos wydusze) przestaje jej smakować :(
Jaki laktator polecicie ? Byle nie reczny.
Pomóżcie proszę bo mi mleko w końcu zaniknie a chciałabym ją nim dokarmiać :(
Mam avent elektryczny i wg mnie jest super :)

@Paulana ja mam aventu elektryczny i bardzo dobrze się sprawdził przy córce , teraz użyłam 2 razy. Tylko ze one są dosyć drogie.
Ja mam ręczny Aventu i się przy córce sprawdził. Przez miesiąc ściągałam nim mleko, jak byłam chora i nie mogłam karmić, żeby nie stracić laktacji. Z elektrycznym byłoby pewnie łatwiej.

U mnie z karmieniem nastal czas buntu.. mimo ze ten pokarm jest i wydaje mi sie wystarczajaco, bo stale leci,to mala sie buntuje.. troche zassie i placze.. odciagam juz laktatorem ale malo bo dzis raz 30ml teraz tez 30ml.. chyba jednak nie ma go duzo.. :( tzn bylo ok na poczatku.. teraz juz widze ze chce wiecej.. nie chce podawac jej mm :(

reklama
U mnie z karmieniem nastal czas buntu.. mimo ze ten pokarm jest i wydaje mi sie wystarczajaco, bo stale leci,to mala sie buntuje.. troche zassie i placze.. odciagam juz laktatorem ale malo bo dzis raz 30ml teraz tez 30ml.. chyba jednak nie ma go duzo.. :( tzn bylo ok na poczatku.. teraz juz widze ze chce wiecej.. nie chce podawac jej mm :(
Spróbuj sposób z kminkiem. Możesz zrobić napar i wypić, a możesz wziąć łyżeczkę kminku porządnie pogryźć i połknąć. Mi to pomagało przy karmieniu Marty.

Do góry