reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kochana leci :(tzn jak się zsunie. Teraz mąż jeszcze bardziej dociagnal pasy niby lepiej leży. A pod tą wkładkę czytałam że można pieluche czy nawrt kocyk jeszcze podlozyc. Więc spróbuję.
Mam maxi Cosi pebble.
W Maxi Cosi pebble + jest fajniejsza wkładka dla dzieci z waga poniżej 3kg.
Ja mam ten pebble + i tez główka zwisa i mnie to stresuje .

Dokładnie !! Ja sie najbardziej boje zeby jej nie kopnęli bo lezy sobie na kanapie przy mnie a oni wskakują i nogami machają . No masakra .. i tłumaczysz i jak grochem o ścianę .
To mój podobnie. Też taki dzik. Albo leży w lezaku koło łóżka a on skacze po kanapie. Niech na nią wpadnie czy przewrócił niechcący ten leżak.
Kocha ja bardzo. Bo dziś katar zaczął mu się lać i poprosiłam go żeby nie całował Maji żeby jej nie zarazić. To jaka histeria była...
Musiałam dziecku tłumaczyć że rozumiem że bardzo Kocha Maje i chce ją całować, ale za jest przeziębiony ma katar i chyba nie chce Maji zarazić.
Ehhh

Ja mam ten pebble + i tez główka zwisa i mnie to stresuje .
Masz taką wkładkę?
Screenshot_20180818-163754.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180818-163754.jpg
    Screenshot_20180818-163754.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 369
@Meml tez miałam kryzys w szpitalu jak mleka nie miałam i wszyscy na mnie napierali z pytaniami . Dodatkowo jakos tak mnie rozczuliło jak starsze dzieci przyszły w odwiedziny i takie były przestraszone i zaczęłam sobie wkręcać , ze przeze mnie teraz moze beda czuły sie mniej kochane , ze mam niemowlaka . Popłakałam z godzinę i przeszło . Jak masz ochotę to popłacz hormony opadają . Mnie moj Maź troche podniósł na duchu i wytłumaczył .

reklama
Do góry