Hałasuja ale i zarazem bardzo kochaja swoje rodzeństwo :*Czyli wszystkie starszaki halasuja
Musimy być cierpliwe i powtarzać do znudzenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hałasuja ale i zarazem bardzo kochaja swoje rodzeństwo :*Czyli wszystkie starszaki halasuja
Mam wlasnie tomme Tippi bo z bliźniakami sie sprawdzał i smoczek 1 ale ta pchełka ciągnie zachłannie i potem ksztusi a czasami tak go złapie ze ssie 5 min i nic nie ubywa z butelki .U nas tomme tippee się sprawdził. Tzn też na początku się czasem krztusiła
Ja mam jeszcze 4 opakowania, pewnie za tydzień je skończę i będziemy używać 2 tezJa juz na dwojkach ,jedynki byly za male
Dokładnie !! Ja sie najbardziej boje zeby jej nie kopnęli bo lezy sobie na kanapie przy mnie a oni wskakują i nogami machają . No masakra .. i tłumaczysz i jak grochem o ścianę .Czyli wszystkie starszaki halasuja
Ja mam ten pebble + i tez główka zwisa i mnie to stresuje .Kochana leci tzn jak się zsunie. Teraz mąż jeszcze bardziej dociagnal pasy niby lepiej leży. A pod tą wkładkę czytałam że można pieluche czy nawrt kocyk jeszcze podlozyc. Więc spróbuję.
Mam maxi Cosi pebble.
W Maxi Cosi pebble + jest fajniejsza wkładka dla dzieci z waga poniżej 3kg.
To mój podobnie. Też taki dzik. Albo leży w lezaku koło łóżka a on skacze po kanapie. Niech na nią wpadnie czy przewrócił niechcący ten leżak.Dokładnie !! Ja sie najbardziej boje zeby jej nie kopnęli bo lezy sobie na kanapie przy mnie a oni wskakują i nogami machają . No masakra .. i tłumaczysz i jak grochem o ścianę .
Masz taką wkładkę?Ja mam ten pebble + i tez główka zwisa i mnie to stresuje .
TakMasz taką wkładkę? Zobacz załącznik 889295
O widzisz. A już szukałam jej żeby dokupić i zamontować w moim. To tylko kasę bym wydała.