reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kochana leci :(tzn jak się zsunie. Teraz mąż jeszcze bardziej dociagnal pasy niby lepiej leży. A pod tą wkładkę czytałam że można pieluche czy nawrt kocyk jeszcze podlozyc. Więc spróbuję.
Mam maxi Cosi pebble.
W Maxi Cosi pebble + jest fajniejsza wkładka dla dzieci z waga poniżej 3kg.
Ja mam ten pebble + i tez główka zwisa i mnie to stresuje .

Dokładnie !! Ja sie najbardziej boje zeby jej nie kopnęli bo lezy sobie na kanapie przy mnie a oni wskakują i nogami machają . No masakra .. i tłumaczysz i jak grochem o ścianę .
To mój podobnie. Też taki dzik. Albo leży w lezaku koło łóżka a on skacze po kanapie. Niech na nią wpadnie czy przewrócił niechcący ten leżak.
Kocha ja bardzo. Bo dziś katar zaczął mu się lać i poprosiłam go żeby nie całował Maji żeby jej nie zarazić. To jaka histeria była...
Musiałam dziecku tłumaczyć że rozumiem że bardzo Kocha Maje i chce ją całować, ale za jest przeziębiony ma katar i chyba nie chce Maji zarazić.
Ehhh

Ja mam ten pebble + i tez główka zwisa i mnie to stresuje .
Masz taką wkładkę?
Screenshot_20180818-163754.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180818-163754.jpg
    Screenshot_20180818-163754.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 366
@Meml tez miałam kryzys w szpitalu jak mleka nie miałam i wszyscy na mnie napierali z pytaniami . Dodatkowo jakos tak mnie rozczuliło jak starsze dzieci przyszły w odwiedziny i takie były przestraszone i zaczęłam sobie wkręcać , ze przeze mnie teraz moze beda czuły sie mniej kochane , ze mam niemowlaka . Popłakałam z godzinę i przeszło . Jak masz ochotę to popłacz hormony opadają . Mnie moj Maź troche podniósł na duchu i wytłumaczył .

reklama
Do góry