reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Że jeszcze jej się to żałosne zachowanie nie znudziło ..
Dokladnie hyhy ;) widzisz, pusty bezmozg , probuje nas tym,wytracic z rownowagi.. ale nie rozumie ze takim zachowaniem niszczy rodzine,bo szwagier(brat meza) juz jest pod jej wplywem i tez jest na dole glosno pomimo noworodka w domku ;) tylko ze jak my pojdziemy to chate ponad 200m2 trudno bedzie im ogrzac i utrzymac ;) ludzie sa tacy tępi.. ;) amy z pewnoscia nie bedziemy chcieli zadnego kontaktu z ta rodzina ;) to juz nie rodzina tylko obcy ludzie z podobnym dna ;)

reklama
Dokladnie hyhy ;) widzisz, pusty bezmozg , probuje nas tym,wytracic z rownowagi.. ale nie rozumie ze takim zachowaniem niszczy rodzine,bo szwagier(brat meza) juz jest pod jej wplywem i tez jest na dole glosno pomimo noworodka w domku ;) tylko ze jak my pojdziemy to chate ponad 200m2 trudno bedzie im ogrzac i utrzymac ;) ludzie sa tacy tępi.. ;) amy z pewnoscia nie bedziemy chcieli zadnego kontaktu z ta rodzina ;) to juz nie rodzina tylko obcy ludzie z podobnym dna ;)
Współczuję. Moja "babcia" też jest podobna charakterem. Dzięki niej , jej córka rozeszła się z mężem, moja mama z ojcem, nas, wnuków , ma za śmieci. Ja nie wiem skąd tyle jadu w ludziach.
Myślicie o zmianie mieszkania ? Trochę szkoda, że przez taka osobe musicie się wyprowadzić. ://
Mi trochę szkoda zostawiać mieszkania mamy, ona wyjeżdża , brat zostaje i całe mieszkanie wolne. Na początku września już się będziemy wprowadzać do siebie ❤️ ciekawe czy nam malutka pozwoli co coleiek zaplanować heh

Współczuję. Moja "babcia" też jest podobna charakterem. Dzięki niej , jej córka rozeszła się z mężem, moja mama z ojcem, nas, wnuków , ma za śmieci. Ja nie wiem skąd tyle jadu w ludziach.
Myślicie o zmianie mieszkania ? Trochę szkoda, że przez taka osobe musicie się wyprowadzić. ://
Mi trochę szkoda zostawiać mieszkania mamy, ona wyjeżdża , brat zostaje i całe mieszkanie wolne. Na początku września już się będziemy wprowadzać do siebie ❤️ ciekawe czy nam malutka pozwoli co coleiek zaplanować heh
Slonce,szkoda nie szkoda ,ja chce juz spokoju.. szkoda tylko ze tyle kasy tu wpakowalismy.. mielibysmy na domek ze spokojem z lekkim kredytem..

Jaka stosujecie maść przy zmianie pieluszki ? Skończyła mi się masv pośladkowa ta że szpitala, sudocrem mam przy odparzenisch, bepanthenem smaruje od wczoraj ale szybko ubywa, myślę nad czymś tańszym.

Jaka stosujecie maść przy zmianie pieluszki ? Skończyła mi się masv pośladkowa ta że szpitala, sudocrem mam przy odparzenisch, bepanthenem smaruje od wczoraj ale szybko ubywa, myślę nad czymś tańszym.
Linomag pod pieluszke z cynkiem ;) super jest i malo sie go naklada ;)
Screenshot_20180817-113514.png

Załączniki

• Screenshot_20180817-113514.png
    Screenshot_20180817-113514.png
    114,8 KB · Wyświetleń: 422
reklama
Ja z doskoku dzisiaj, mam ten luksus, że dziewczęta śpią, o cie szok :)

@Avalia Moje serdeczne gratulacje, dużego facecika wydałaś na świat :)

Z Martą przerabiam chyba kolki, piszę chyba, bo tak na prawdę nie wiem jak to wygląda :) Emilka jest z kolei na mleku comfort (u niej to akuratnie Bebilon, bo taki był w sklepie), bo się dziewczę zakorkowało mlekiem NAN no i pediatra poleciła zmienić mleczko. Nota bene, pani doktor zachwycona dziewczynkami, bo spodziewała się drobiazgów, a na wizytę przyszły klocki dwa: Marusia waży 4700g a Emi 4000g. Pomimo swojej wagi Emilka jest drobną dziewczynką, za to z Marty rośnie mała armata [emoji14]

I mam pytanie do mam po CC, ale i na 100% ten problem dotyczy wszystkich pań po porodzie. O co mnie kaman? No mam problem żeby iść na posiedzenie do kibeloska, bez czopków ni huhu. Pamiętam, że po porodach SN nie miałam takich kłopotów. A zanim ja do lekarza dojdę, to mnie renta zastanie...
Super dziewczynki rosną[emoji16] Mega![emoji7]

A co do dwójki po cc. Codziennie dostaję czopek w szpitalu i nic to nie daje. Musiałabym skłamać, żeby wyjść
Dzisiaj mąż przywiózł mi probiotyki i wracam do nich i mam nadzieję że będzie ok[emoji5]
Ja kupiłam ten femal, tiker.
Dam znać czy coś daje :) Zobacz załącznik 888934
Też to pije albo jem z jogurtem[emoji4]
Alantan niebieski[emoji4]

Do góry