Dziewczyny przepraszam ze dopiero sie odzywam od 24.07 byłam w szpitalu to byl 38 tydz leżałam do 41 tydz i 1 dz i dopiero mi zrobili cc bo 3 baloniki i 2 oksy nie ruszyły nic a że podejrzewalam że dziecko będzie duże to nie podjęłam 3 próby oksy i ublagalam cc że względów takich iż bałam się o życie dziecka podczas sn że względu na wagę oni twierdzi że 4250g a ja ze wieksza zwłaszcza że 2 coraz miała 4600g ile się naprosilam naplakalam to brak słów w końcu 13.08 ordynator zgodził się na CC i tak 14.08.18 o 8:52 urodziła się nasza Iga z waga 4710g i 57 cm
reklama
E
Ewka34
Gość
Gratulacje kochana ❤❤❤❤❤ ale duza kluseczka [emoji7] super ze juz po wszystkim,jak sie czujesz?Dziewczyny przepraszam ze dopiero sie odzywam od 24.07 byłam w szpitalu to byl 38 tydz leżałam do 41 tydz i 1 dz i dopiero mi zrobili cc bo 3 baloniki i 2 oksy nie ruszyły nic a że podejrzewalam że dziecko będzie duże to nie podjęłam 3 próby oksy i ublagalam cc że względów takich iż bałam się o życie dziecka podczas sn że względu na wagę oni twierdzi że 4250g a ja ze wieksza zwłaszcza że 2 coraz miała 4600g ile się naprosilam naplakalam to brak słów w końcu 13.08 ordynator zgodził się na CC i tak 14.08.18 o 8:52 urodziła się nasza Iga z waga 4710g i 57 cm
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny przepraszam ze dopiero sie odzywam od 24.07 byłam w szpitalu to byl 38 tydz leżałam do 41 tydz i 1 dz i dopiero mi zrobili cc bo 3 baloniki i 2 oksy nie ruszyły nic a że podejrzewalam że dziecko będzie duże to nie podjęłam 3 próby oksy i ublagalam cc że względów takich iż bałam się o życie dziecka podczas sn że względu na wagę oni twierdzi że 4250g a ja ze wieksza zwłaszcza że 2 coraz miała 4600g ile się naprosilam naplakalam to brak słów w końcu 13.08 ordynator zgodził się na CC i tak 14.08.18 o 8:52 urodziła się nasza Iga z waga 4710g i 57 cm
Dzisiaj już w miarę ale 1 i 2 dz po cc to jakis hardcoreGratulacje kochana ❤❤❤❤❤ ale duza kluseczka [emoji7] super ze juz po wszystkim,jak sie czujesz?
Mikasa7
Cześć Dziewczyny.
Gratuluję kolejnym rozpakowwnym:*:*
U mnie dramat, z mężem dno. Szkoda gadać. Powoli obcy człowiek. Ja ryczeprawie ciagle, baby blues dopada. Syn starszak mnie denerwuje;( brzydze się siebie jako matki... ;(;(;( staram się jak mogę,ale on biega, krzyczy.... dodatkowo malutka całą noc goraczkowala, teraz zaraz jej zmierze bo dalej ciepła. Lekarz będzie po 13...boję się,żebym ja ta swoją infekcja jej nie zarazila... echhh...
Gratuluję kolejnym rozpakowwnym:*:*
U mnie dramat, z mężem dno. Szkoda gadać. Powoli obcy człowiek. Ja ryczeprawie ciagle, baby blues dopada. Syn starszak mnie denerwuje;( brzydze się siebie jako matki... ;(;(;( staram się jak mogę,ale on biega, krzyczy.... dodatkowo malutka całą noc goraczkowala, teraz zaraz jej zmierze bo dalej ciepła. Lekarz będzie po 13...boję się,żebym ja ta swoją infekcja jej nie zarazila... echhh...
Anulaa88
Gratulacje!!! Faktycznie duża dziewczynka! Nawet bardzo[emoji16]Dziewczyny przepraszam ze dopiero sie odzywam od 24.07 byłam w szpitalu to byl 38 tydz leżałam do 41 tydz i 1 dz i dopiero mi zrobili cc bo 3 baloniki i 2 oksy nie ruszyły nic a że podejrzewalam że dziecko będzie duże to nie podjęłam 3 próby oksy i ublagalam cc że względów takich iż bałam się o życie dziecka podczas sn że względu na wagę oni twierdzi że 4250g a ja ze wieksza zwłaszcza że 2 coraz miała 4600g ile się naprosilam naplakalam to brak słów w końcu 13.08 ordynator zgodził się na CC i tak 14.08.18 o 8:52 urodziła się nasza Iga z waga 4710g i 57 cm
miloscwczasachpopkultury
Dzień dobry my dziś byliśmy rano na 9:30 w przychodni u pediatry i zważyli malutka i wczoraj było 3300 g a dziś już 3370 g [emoji7][emoji7][emoji7]
Mierzyła przy urodzeniu 54 cm, a ma 56 cm także ekstra bo rośnie wszystko pięknie. Mamy już 13 dni następna wizyta położnej w czwartek, a u lekarza 20 września dopiero na szczepienie
Tak to malutka grzeczna była u lekarza, teraz nakarmiona przebrana i błogo śpi. To i mamusia ma czas na śniadanie.
Byliśmy tez załatwić w mojej pracy złożyć wniosek o urlop macierzyński i rodzicielski i wybrałam ten na rok 80% i od stycznia 2019 do sierpnia będzie mi już płacić ZUS.
Także wszystko już mamy prawie załatwione, jeszcze tylko wniosek o te 2 miesiące wolnego dla Bartka no i kindergelt i z głowy. O te polskie świadczenia nawet nie składam skoro oni wnikają w zarobki Bartka z Niemiec.
Ja zdążyłam pozmywać nawet przy małej jak spała, rozwiesić pranie, teraz czas na śniadanie relaks i lekturke o małżeństwach oczywiście
Mierzyła przy urodzeniu 54 cm, a ma 56 cm także ekstra bo rośnie wszystko pięknie. Mamy już 13 dni następna wizyta położnej w czwartek, a u lekarza 20 września dopiero na szczepienie
Tak to malutka grzeczna była u lekarza, teraz nakarmiona przebrana i błogo śpi. To i mamusia ma czas na śniadanie.
Byliśmy tez załatwić w mojej pracy złożyć wniosek o urlop macierzyński i rodzicielski i wybrałam ten na rok 80% i od stycznia 2019 do sierpnia będzie mi już płacić ZUS.
Także wszystko już mamy prawie załatwione, jeszcze tylko wniosek o te 2 miesiące wolnego dla Bartka no i kindergelt i z głowy. O te polskie świadczenia nawet nie składam skoro oni wnikają w zarobki Bartka z Niemiec.
Ja zdążyłam pozmywać nawet przy małej jak spała, rozwiesić pranie, teraz czas na śniadanie relaks i lekturke o małżeństwach oczywiście
miloscwczasachpopkultury
reklama
Witaj pytałam nieraz o ciebie bo byłam ciekawa co u Was. To się namęczyłaś biedna ale najważniejsze, że Igunia zdrowa. Duża dziewczynka dobrze, ze cc zrobili. Ja też urodziłam 14.08 o 11.28 Izę. 3130 i 54 cm także kruszynka w porównaniu do twojej.Dziewczyny przepraszam ze dopiero sie odzywam od 24.07 byłam w szpitalu to byl 38 tydz leżałam do 41 tydz i 1 dz i dopiero mi zrobili cc bo 3 baloniki i 2 oksy nie ruszyły nic a że podejrzewalam że dziecko będzie duże to nie podjęłam 3 próby oksy i ublagalam cc że względów takich iż bałam się o życie dziecka podczas sn że względu na wagę oni twierdzi że 4250g a ja ze wieksza zwłaszcza że 2 coraz miała 4600g ile się naprosilam naplakalam to brak słów w końcu 13.08 ordynator zgodził się na CC i tak 14.08.18 o 8:52 urodziła się nasza Iga z waga 4710g i 57 cm
My dziś wychodzimy do domku ale dopiero ok 16ej wypis. Trzymajcie się, zdrówka