reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Że jeszcze jej się to żałosne zachowanie nie znudziło ..
Dokladnie hyhy ;) widzisz, pusty bezmozg , probuje nas tym,wytracic z rownowagi.. ale nie rozumie ze takim zachowaniem niszczy rodzine,bo szwagier(brat meza) juz jest pod jej wplywem i tez jest na dole glosno pomimo noworodka w domku ;) tylko ze jak my pojdziemy to chate ponad 200m2 trudno bedzie im ogrzac i utrzymac ;) ludzie sa tacy tępi.. ;) amy z pewnoscia nie bedziemy chcieli zadnego kontaktu z ta rodzina ;) to juz nie rodzina tylko obcy ludzie z podobnym dna ;)

reklama
Dokladnie hyhy ;) widzisz, pusty bezmozg , probuje nas tym,wytracic z rownowagi.. ale nie rozumie ze takim zachowaniem niszczy rodzine,bo szwagier(brat meza) juz jest pod jej wplywem i tez jest na dole glosno pomimo noworodka w domku ;) tylko ze jak my pojdziemy to chate ponad 200m2 trudno bedzie im ogrzac i utrzymac ;) ludzie sa tacy tępi.. ;) amy z pewnoscia nie bedziemy chcieli zadnego kontaktu z ta rodzina ;) to juz nie rodzina tylko obcy ludzie z podobnym dna ;)
Współczuję. Moja "babcia" też jest podobna charakterem. Dzięki niej , jej córka rozeszła się z mężem, moja mama z ojcem, nas, wnuków , ma za śmieci. Ja nie wiem skąd tyle jadu w ludziach.
Myślicie o zmianie mieszkania ? Trochę szkoda, że przez taka osobe musicie się wyprowadzić. ://
Mi trochę szkoda zostawiać mieszkania mamy, ona wyjeżdża , brat zostaje i całe mieszkanie wolne. Na początku września już się będziemy wprowadzać do siebie ❤️ ciekawe czy nam malutka pozwoli co coleiek zaplanować heh

Współczuję. Moja "babcia" też jest podobna charakterem. Dzięki niej , jej córka rozeszła się z mężem, moja mama z ojcem, nas, wnuków , ma za śmieci. Ja nie wiem skąd tyle jadu w ludziach.
Myślicie o zmianie mieszkania ? Trochę szkoda, że przez taka osobe musicie się wyprowadzić. ://
Mi trochę szkoda zostawiać mieszkania mamy, ona wyjeżdża , brat zostaje i całe mieszkanie wolne. Na początku września już się będziemy wprowadzać do siebie ❤️ ciekawe czy nam malutka pozwoli co coleiek zaplanować heh
Slonce,szkoda nie szkoda ,ja chce juz spokoju.. szkoda tylko ze tyle kasy tu wpakowalismy.. mielibysmy na domek ze spokojem z lekkim kredytem..

Jaka stosujecie maść przy zmianie pieluszki ? Skończyła mi się masv pośladkowa ta że szpitala, sudocrem mam przy odparzenisch, bepanthenem smaruje od wczoraj ale szybko ubywa, myślę nad czymś tańszym.

Jaka stosujecie maść przy zmianie pieluszki ? Skończyła mi się masv pośladkowa ta że szpitala, sudocrem mam przy odparzenisch, bepanthenem smaruje od wczoraj ale szybko ubywa, myślę nad czymś tańszym.
Linomag pod pieluszke z cynkiem ;) super jest i malo sie go naklada ;)
Screenshot_20180817-113514.png

Załączniki

• Screenshot_20180817-113514.png
    Screenshot_20180817-113514.png
    114,8 KB · Wyświetleń: 420
reklama
Ja z doskoku dzisiaj, mam ten luksus, że dziewczęta śpią, o cie szok :)

@Avalia Moje serdeczne gratulacje, dużego facecika wydałaś na świat :)

Z Martą przerabiam chyba kolki, piszę chyba, bo tak na prawdę nie wiem jak to wygląda :) Emilka jest z kolei na mleku comfort (u niej to akuratnie Bebilon, bo taki był w sklepie), bo się dziewczę zakorkowało mlekiem NAN no i pediatra poleciła zmienić mleczko. Nota bene, pani doktor zachwycona dziewczynkami, bo spodziewała się drobiazgów, a na wizytę przyszły klocki dwa: Marusia waży 4700g a Emi 4000g. Pomimo swojej wagi Emilka jest drobną dziewczynką, za to z Marty rośnie mała armata [emoji14]

I mam pytanie do mam po CC, ale i na 100% ten problem dotyczy wszystkich pań po porodzie. O co mnie kaman? No mam problem żeby iść na posiedzenie do kibeloska, bez czopków ni huhu. Pamiętam, że po porodach SN nie miałam takich kłopotów. A zanim ja do lekarza dojdę, to mnie renta zastanie...
Super dziewczynki rosną[emoji16] Mega![emoji7]

A co do dwójki po cc. Codziennie dostaję czopek w szpitalu i nic to nie daje. Musiałabym skłamać, żeby wyjść
Dzisiaj mąż przywiózł mi probiotyki i wracam do nich i mam nadzieję że będzie ok[emoji5]
Ja kupiłam ten femal, tiker.
Dam znać czy coś daje :) Zobacz załącznik 888934
Też to pije albo jem z jogurtem[emoji4]
Alantan niebieski[emoji4]

Do góry