reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@.rudzielec a co do mojej cierpliwości to chyba nie mam innego wyjścia ;) zdenerwowanie nic tu nie pomoże, muszę czekać i nic na to nie poradzę ;) staram się korzystać z tych ostatnich dni na tyle na ile starcza mi sił :)

Otóż to! Nic innego poza cierpliwością Nam nie pozostało ;) ale już bliżej jak dalej :*

Nie wiem, nasz dzisiaj interesował się chwilę już karuzelką nad łóżeczkiem [emoji16] Dostał w prezencie od cioci [emoji16]

Ale super patrzeć na takie postepy u Maluszka [emoji4] Twój wodzi wzrokiem za karuzelą, a mój wali pięściami po ścianach brzucha [emoji23]

Nie wytrzymuje ;) dzis cora poszla do kolezanki ,a przed wyjsciem mowi do mnie.. mamo badz grzeczna i nie daj sie sprowokowac, bo jak wroce nie chce widziec tasm policyjnych [emoji23]

Ale masz udane córę i bardzo mądrą [emoji16]

Goście byli, trochę posiedzieli, później skończyliśmy z Mężem do maka i na krótki spacerek, a teraz czas spać [emoji42]
Dobrej nocy ;)

Otóż to! Nic innego poza cierpliwością Nam nie pozostało ;) ale już bliżej jak dalej :*

Ale super patrzeć na takie postepy u Maluszka [emoji4] Twój wodzi wzrokiem za karuzelą, a mój wali pięściami po ścianach brzucha [emoji23]

Ale masz udane córę i bardzo mądrą [emoji16]

Goście byli, trochę posiedzieli, później skończyliśmy z Mężem do maka i na krótki spacerek, a teraz czas spać [emoji42]
Dobrej nocy ;)
Też zaraz będziesz obserwować postępy Mikołaja już po drugiej stronie brzuszka :)

@Lustysia jak tam? popijasz herbatkę :D? jakiś przestój mamy w porodach :D która kolejna? :)
Tak mąż codziennie robi i musze pic :p a u Ciebie jak tam? :) Jutro urodziny tesciowej, zobaczymy czy mała chce mieć urodziny z babcia :D a może czeka do urodzin chrzestnej 25.08, bo chrzestnego już minęły 12.08 Haha albo wybierze sobie swój Dzien :p

Tak mąż codziennie robi i musze pic :p a u Ciebie jak tam? :) Jutro urodziny tesciowej, zobaczymy czy mała chce mieć urodziny z babcia :D a może czeka do urodzin chrzestnej 25.08, bo chrzestnego już minęły 12.08 Haha albo wybierze sobie swój Dzien :p
Ja jeszcze nie piłam :p hehe no ciekawe kiedy te nasze dzieciaczki zechcą wyjść:) boisz się porodu??

reklama
Do góry