Fiorna
Fanka BB :)
Czyli coś jednak pomyliłamZ tego co kojarze to Karolina ma Kinder Kraft
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli coś jednak pomyliłamZ tego co kojarze to Karolina ma Kinder Kraft
@.rudzielec a co do mojej cierpliwości to chyba nie mam innego wyjścia zdenerwowanie nic tu nie pomoże, muszę czekać i nic na to nie poradzę staram się korzystać z tych ostatnich dni na tyle na ile starcza mi sił
Nie wiem, nasz dzisiaj interesował się chwilę już karuzelką nad łóżeczkiem [emoji16] Dostał w prezencie od cioci [emoji16]
Nie wytrzymuje dzis cora poszla do kolezanki ,a przed wyjsciem mowi do mnie.. mamo badz grzeczna i nie daj sie sprowokowac, bo jak wroce nie chce widziec tasm policyjnych [emoji23]
Z tego co kojarze to Karolina ma Kinder Kraft
Też zaraz będziesz obserwować postępy Mikołaja już po drugiej stronie brzuszkaOtóż to! Nic innego poza cierpliwością Nam nie pozostało ale już bliżej jak dalej :*
Ale super patrzeć na takie postepy u Maluszka [emoji4] Twój wodzi wzrokiem za karuzelą, a mój wali pięściami po ścianach brzucha [emoji23]
Ale masz udane córę i bardzo mądrą [emoji16]
Goście byli, trochę posiedzieli, później skończyliśmy z Mężem do maka i na krótki spacerek, a teraz czas spać [emoji42]
Dobrej nocy
No właśnie dziewczynki, nie ociągajcie się [emoji16]
Tak mąż codziennie robi i musze pic a u Ciebie jak tam? Jutro urodziny tesciowej, zobaczymy czy mała chce mieć urodziny z babcia a może czeka do urodzin chrzestnej 25.08, bo chrzestnego już minęły 12.08 Haha albo wybierze sobie swój Dzien@Lustysia jak tam? popijasz herbatkę ? jakiś przestój mamy w porodach która kolejna?
Ja te bym chciałaCoś kiepsko, nie spieszy się dzieciaczkom z drugiej połowy sierpnia hihi ja bym chciała do terminu porodu urodzić ;P
Ja jeszcze nie piłam hehe no ciekawe kiedy te nasze dzieciaczki zechcą wyjść boisz się porodu??Tak mąż codziennie robi i musze pic a u Ciebie jak tam? Jutro urodziny tesciowej, zobaczymy czy mała chce mieć urodziny z babcia a może czeka do urodzin chrzestnej 25.08, bo chrzestnego już minęły 12.08 Haha albo wybierze sobie swój Dzien
Nie, tzn staram się o tym nie myslec. Urodzic muszę, jakby nie było. Mam cicha nadzieje, ze nie będzie tak złe, ale nadzieja matka głupichJa jeszcze nie piłam hehe no ciekawe kiedy te nasze dzieciaczki zechcą wyjść boisz się porodu??