reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@.rudzielec a co do mojej cierpliwości to chyba nie mam innego wyjścia ;) zdenerwowanie nic tu nie pomoże, muszę czekać i nic na to nie poradzę ;) staram się korzystać z tych ostatnich dni na tyle na ile starcza mi sił :)

Otóż to! Nic innego poza cierpliwością Nam nie pozostało ;) ale już bliżej jak dalej :*

Nie wiem, nasz dzisiaj interesował się chwilę już karuzelką nad łóżeczkiem [emoji16] Dostał w prezencie od cioci [emoji16]

Ale super patrzeć na takie postepy u Maluszka [emoji4] Twój wodzi wzrokiem za karuzelą, a mój wali pięściami po ścianach brzucha [emoji23]

Nie wytrzymuje ;) dzis cora poszla do kolezanki ,a przed wyjsciem mowi do mnie.. mamo badz grzeczna i nie daj sie sprowokowac, bo jak wroce nie chce widziec tasm policyjnych [emoji23]

Ale masz udane córę i bardzo mądrą [emoji16]

Goście byli, trochę posiedzieli, później skończyliśmy z Mężem do maka i na krótki spacerek, a teraz czas spać [emoji42]
Dobrej nocy ;)

Otóż to! Nic innego poza cierpliwością Nam nie pozostało ;) ale już bliżej jak dalej :*

Ale super patrzeć na takie postepy u Maluszka [emoji4] Twój wodzi wzrokiem za karuzelą, a mój wali pięściami po ścianach brzucha [emoji23]

Ale masz udane córę i bardzo mądrą [emoji16]

Goście byli, trochę posiedzieli, później skończyliśmy z Mężem do maka i na krótki spacerek, a teraz czas spać [emoji42]
Dobrej nocy ;)
Też zaraz będziesz obserwować postępy Mikołaja już po drugiej stronie brzuszka :)

@Lustysia jak tam? popijasz herbatkę :D? jakiś przestój mamy w porodach :D która kolejna? :)
Tak mąż codziennie robi i musze pic :p a u Ciebie jak tam? :) Jutro urodziny tesciowej, zobaczymy czy mała chce mieć urodziny z babcia :D a może czeka do urodzin chrzestnej 25.08, bo chrzestnego już minęły 12.08 Haha albo wybierze sobie swój Dzien :p

Tak mąż codziennie robi i musze pic :p a u Ciebie jak tam? :) Jutro urodziny tesciowej, zobaczymy czy mała chce mieć urodziny z babcia :D a może czeka do urodzin chrzestnej 25.08, bo chrzestnego już minęły 12.08 Haha albo wybierze sobie swój Dzien :p
Ja jeszcze nie piłam :p hehe no ciekawe kiedy te nasze dzieciaczki zechcą wyjść:) boisz się porodu??

reklama
Do góry