reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ile nas jeszcze zostało z piłeczkami? U mnie nic się nie dzieje 20 mam już ktg i będę pod stałym nadzorem, mówią ze na koniec dostajesz super mocy :D chyba ja dostałam, coś późno ale właśnie wzięłam się za sprzątanie, pucuje łazienkę, mam w planach dziś jeszcze poprac koce, narzuty, dywaniki łazienkowe :D i zabrać się za kuchnie, przychodzi noc a ja cierpię na bezsenność, zrobie dziś jak najwiecej puki mi się chce hehe, bo kolejnego razu może nie być :D
Ja wieczorem (w nocy) przed porodem zrobiłam dzemy, pomyłam podlogi. Dzień wcześniej też wielkie porządki w łazience. Nawet uszyłam nowa firankę ☺️. A rano o 11.34 tuliłam mojego synka ❤️.

Haha, ja tez siedze rozkraczona juz od ponad tygodnia. A jak jezdze autem to mi sie dzieciak wżyna w kosc biodrowa [emoji53] a przywracanie się z boku na bok to już dla mnie katorga okropna [emoji21]czuje się jak zawodnik sumo [emoji23]

O matko!! 17 dni?! To na kiedy masz termin? U nas w czwartek, 2 tygodnie przed terminem Mały ważył 2700, więc nieco mniej niż u Ciebie [emoji12]

Kochana, Ty to mega cierpliwa jesteś [emoji4] ja już bym chyba oszalala z tego zniecierpliwienia [emoji23] ale już zaraz idziesz do szpitala, więc chwilę jeszcze ;)

Idę przyjmować przedostatnich Gości przed porodem [emoji6][emoji12]
Z tym przewracaniem z boku na bok mam identycznie ;) nie dość, że mnie to meczy tak że sapię to jeszcze od jakiegoś czasu takie przekręcanie sprawia mi ból i nie wiem dlaczego

Muszę kupić woreczki do mrożenia. Tylko jak to później podawać ? Czekać aż samo się rozmrozić czy jak ?
BF4DD007-B163-473D-95D0-643A57BE67CB.png

Załączniki

• BF4DD007-B163-473D-95D0-643A57BE67CB.png
    BF4DD007-B163-473D-95D0-643A57BE67CB.png
    243,1 KB · Wyświetleń: 408
reklama
Do góry