reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ile nas jeszcze zostało z piłeczkami? U mnie nic się nie dzieje 20 mam już ktg i będę pod stałym nadzorem, mówią ze na koniec dostajesz super mocy :D chyba ja dostałam, coś późno ale właśnie wzięłam się za sprzątanie, pucuje łazienkę, mam w planach dziś jeszcze poprac koce, narzuty, dywaniki łazienkowe :D i zabrać się za kuchnie, przychodzi noc a ja cierpię na bezsenność, zrobie dziś jak najwiecej puki mi się chce hehe, bo kolejnego razu może nie być :D
Ja wieczorem (w nocy) przed porodem zrobiłam dzemy, pomyłam podlogi. Dzień wcześniej też wielkie porządki w łazience. Nawet uszyłam nowa firankę ☺️. A rano o 11.34 tuliłam mojego synka ❤️.

Haha, ja tez siedze rozkraczona juz od ponad tygodnia. A jak jezdze autem to mi sie dzieciak wżyna w kosc biodrowa [emoji53] a przywracanie się z boku na bok to już dla mnie katorga okropna [emoji21]czuje się jak zawodnik sumo [emoji23]

O matko!! 17 dni?! To na kiedy masz termin? U nas w czwartek, 2 tygodnie przed terminem Mały ważył 2700, więc nieco mniej niż u Ciebie [emoji12]

Kochana, Ty to mega cierpliwa jesteś [emoji4] ja już bym chyba oszalala z tego zniecierpliwienia [emoji23] ale już zaraz idziesz do szpitala, więc chwilę jeszcze ;)

Idę przyjmować przedostatnich Gości przed porodem [emoji6][emoji12]
Z tym przewracaniem z boku na bok mam identycznie ;) nie dość, że mnie to meczy tak że sapię to jeszcze od jakiegoś czasu takie przekręcanie sprawia mi ból i nie wiem dlaczego

Muszę kupić woreczki do mrożenia. Tylko jak to później podawać ? Czekać aż samo się rozmrozić czy jak ?
BF4DD007-B163-473D-95D0-643A57BE67CB.png

Załączniki

• BF4DD007-B163-473D-95D0-643A57BE67CB.png
    BF4DD007-B163-473D-95D0-643A57BE67CB.png
    243,1 KB · Wyświetleń: 406
reklama
Do góry