reklama
E
Ewka34
Gość
Bez zmian wrecz gorzej trzaska drzwiami jak cholera.. do malej tez nie przyszla.. napisze ci na privie@Ewka34 nie chcę wywoływać burzy więc nie bij ale chciałam zapytać jak tam sytuacja z teściową?
Fiorna
Fanka BB :)
Bez zmian wrecz gorzej trzaska drzwiami jak cholera.. do malej tez nie przyszla.. napisze ci na privie
Co za kobieta albo stwór... Podziwiam Cię że jeszcze wytrzymujesz
Meml
Ja wieczorem (w nocy) przed porodem zrobiłam dzemy, pomyłam podlogi. Dzień wcześniej też wielkie porządki w łazience. Nawet uszyłam nowa firankę . A rano o 11.34 tuliłam mojego synka .Ile nas jeszcze zostało z piłeczkami? U mnie nic się nie dzieje 20 mam już ktg i będę pod stałym nadzorem, mówią ze na koniec dostajesz super mocy chyba ja dostałam, coś późno ale właśnie wzięłam się za sprzątanie, pucuje łazienkę, mam w planach dziś jeszcze poprac koce, narzuty, dywaniki łazienkowe i zabrać się za kuchnie, przychodzi noc a ja cierpię na bezsenność, zrobie dziś jak najwiecej puki mi się chce hehe, bo kolejnego razu może nie być
martini87
Z tym przewracaniem z boku na bok mam identycznie nie dość, że mnie to meczy tak że sapię to jeszcze od jakiegoś czasu takie przekręcanie sprawia mi ból i nie wiem dlaczegoHaha, ja tez siedze rozkraczona juz od ponad tygodnia. A jak jezdze autem to mi sie dzieciak wżyna w kosc biodrowa [emoji53] a przywracanie się z boku na bok to już dla mnie katorga okropna [emoji21]czuje się jak zawodnik sumo [emoji23]
O matko!! 17 dni?! To na kiedy masz termin? U nas w czwartek, 2 tygodnie przed terminem Mały ważył 2700, więc nieco mniej niż u Ciebie [emoji12]
Kochana, Ty to mega cierpliwa jesteś [emoji4] ja już bym chyba oszalala z tego zniecierpliwienia [emoji23] ale już zaraz idziesz do szpitala, więc chwilę jeszcze
Idę przyjmować przedostatnich Gości przed porodem [emoji6][emoji12]
E
Ewka34
Gość
Nie wytrzymuje dzis cora poszla do kolezanki ,a przed wyjsciem mowi do mnie.. mamo badz grzeczna i nie daj sie sprowokowac, bo jak wroce nie chce widziec tasm policyjnych [emoji23]Co za kobieta albo stwór... Podziwiam Cię że jeszcze wytrzymujesz
E
Ewka34
Gość
Jeszcze troche i moze w koncu sie wyprowadzimy :* wierze w to :* gdzies tam jest mieszkanie dla nasCo za kobieta albo stwór... Podziwiam Cię że jeszcze wytrzymujesz
Meml
Muszę kupić woreczki do mrożenia. Tylko jak to później podawać ? Czekać aż samo się rozmrozić czy jak ?
Załączniki
reklama
martini87
@.rudzielec a co do mojej cierpliwości to chyba nie mam innego wyjścia zdenerwowanie nic tu nie pomoże, muszę czekać i nic na to nie poradzę staram się korzystać z tych ostatnich dni na tyle na ile starcza mi sił