martini87
Fanka BB :)
@MalinaMalina a u Ciebie co tam? jak się masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj masz do poczytania o odciąganiu, mrożeniu i rozmrażaniuMuszę kupić woreczki do mrożenia. Tylko jak to później podawać ? Czekać aż samo się rozmrozić czy jak ?
@miloscwczasachpopkultury gdzie kupowałaś bujak tiny love? O ile dobrze pamiętam masz różowy a ja widziałam tylko szary i czerwony masz z daszkiem? Ile Cię kosztował?
Nie wiem, nasz dzisiaj interesował się chwilę już karuzelką nad łóżeczkiem [emoji16] Dostał w prezencie od cioci [emoji16]Bo teraz właśnie zaczna już być takie fajne te dzieciaki w 6 tygodniu pomału chyba zaczną Gaworzyc ? Czekam na to bardzo [emoji7]
No to super, że już taka ciekawa świata będą coraz "fajniejsze" te nasze dzieciaczki. Ale zmieniają się z dnia na dzień... mój ma 15 dni i jest już inny niż zaraz po urodzeniu [emoji16][emoji16][emoji16]Moja tez sie prezy przed pierdkiem i kupka i tez uwielbia obserwowac [emoji173] najlepiej czuje sie w pionie gdy ją trzymam i jest bardzo silna ,potrafi glowke utrzymac w tej pozycji kilka minut juz.. [emoji14] i najlepiej sie czuje, gdy z nia chodze po domu.. obserwuje wszystko
Też nie wiem o co tu chodzi. Mąż składał wniosek przez neta i zaznaczył ten pierwszy okres tylko. Jeszcze czekamy czy się coś odezwą.Dziewczyny ktore juz zrobily wniosek o 500+ @KatiNails ? Zrobilismy wniosek przez neta.. na dwa okresy 2017/18 i 2018/19 bo ogolnie wyczytalismy ze nalezy sie od dnia urodzenia.. no i dostalismy adnotacje Zobacz załącznik 888815 i teraz nie wiemy o co chodzi.. :/
To minimalnie ściągnij przed karmieniem a potem już małą dostaw. Do drugiej piersi pielucha i musisz to przeczekać ze 2-3 dni aż się ureguluje. Tylko nie ściągaj dużo , bo inaczej to sensu nie będzie miało. Za chwilę nie będzie to konieczne. Możesz ją też karmić pod górkę , tzn jak leżysz na plecach a mała na Tobie na brzuszku to wtedy mleko tak szybko nie leci i dziecku łatwiej łykać.To co ja mam zrobić jak ja dostawiam i momentalnie mnie zalewa .. pryska na wszystkie strony, kapie ciurkiem , a ona się dławi bo przecież nie przełknie takiej ilości .. upuszczać w pieluchę przed karmieniem to na jedno wyjdzie ://..
Ja w ciąży też spać nie mogłam a jak już zasnęłam to zaraz mnie siku budziło. Za to teraz tylko położę głowę na poduszkę to w momencie śpię.Ile nas jeszcze zostało z piłeczkami? U mnie nic się nie dzieje 20 mam już ktg i będę pod stałym nadzorem, mówią ze na koniec dostajesz super mocy chyba ja dostałam, coś późno ale właśnie wzięłam się za sprzątanie, pucuje łazienkę, mam w planach dziś jeszcze poprac koce, narzuty, dywaniki łazienkowe i zabrać się za kuchnie, przychodzi noc a ja cierpię na bezsenność, zrobie dziś jak najwiecej puki mi się chce hehe, bo kolejnego razu może nie być
Na szczęście nie Dziś tylko paracetamol brałam. Wczoraj chyba zeszło całkowicie znieczulenie, morfina, ibuprom dali za późno i tak się ból rozhuśtał. Teraz na wieczór czuje cycki takie ciężkie i brodawki bolą bardzo mala chyba za plytki chwyta@kasiak85 jak tam się dzisiaj czujesz?
Jeszcze mocno boli?
Na szczęście nie Dziś tylko paracetamol brałam. Wczoraj chyba zeszło całkowicie znieczulenie, morfina, ibuprom dali za późno i tak się ból rozhuśtał. Teraz na wieczór czuje cycki takie ciężkie i brodawki bolą bardzo mala chyba za plytki chwyta