reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja tez sie prezy przed pierdkiem i kupka ;) i tez uwielbia obserwowac [emoji173] najlepiej czuje sie w pionie gdy ją trzymam ;) i jest bardzo silna ,potrafi glowke utrzymac w tej pozycji kilka minut juz.. [emoji14] i najlepiej sie czuje, gdy z nia chodze po domu.. obserwuje wszystko :p
No to super, że już taka ciekawa świata :) będą coraz "fajniejsze" te nasze dzieciaczki. Ale zmieniają się z dnia na dzień... mój ma 15 dni i jest już inny niż zaraz po urodzeniu [emoji16][emoji16][emoji16]

Dziewczyny ktore juz zrobily wniosek o 500+ @KatiNails ? Zrobilismy wniosek przez neta.. na dwa okresy 2017/18 i 2018/19 bo ogolnie wyczytalismy ze nalezy sie od dnia urodzenia.. no i dostalismy adnotacje Zobacz załącznik 888815 i teraz nie wiemy o co chodzi.. :/
Też nie wiem o co tu chodzi. Mąż składał wniosek przez neta i zaznaczył ten pierwszy okres tylko. Jeszcze czekamy czy się coś odezwą.
To co ja mam zrobić jak ja dostawiam i momentalnie mnie zalewa .. pryska na wszystkie strony, kapie ciurkiem , a ona się dławi bo przecież nie przełknie takiej ilości .. upuszczać w pieluchę przed karmieniem to na jedno wyjdzie ://..
To minimalnie ściągnij przed karmieniem a potem już małą dostaw. Do drugiej piersi pielucha i musisz to przeczekać ze 2-3 dni aż się ureguluje. Tylko nie ściągaj dużo , bo inaczej to sensu nie będzie miało. Za chwilę nie będzie to konieczne. Możesz ją też karmić pod górkę , tzn jak leżysz na plecach a mała na Tobie na brzuszku to wtedy mleko tak szybko nie leci i dziecku łatwiej łykać.
Przesadziłaś z tym laktatorem i teraz Ci tyle się produkuje bo taki cyce sygnał dostają że jest popyt.
Ile nas jeszcze zostało z piłeczkami? U mnie nic się nie dzieje 20 mam już ktg i będę pod stałym nadzorem, mówią ze na koniec dostajesz super mocy :D chyba ja dostałam, coś późno ale właśnie wzięłam się za sprzątanie, pucuje łazienkę, mam w planach dziś jeszcze poprac koce, narzuty, dywaniki łazienkowe :D i zabrać się za kuchnie, przychodzi noc a ja cierpię na bezsenność, zrobie dziś jak najwiecej puki mi się chce hehe, bo kolejnego razu może nie być :D
Ja w ciąży też spać nie mogłam a jak już zasnęłam to zaraz mnie siku budziło. Za to teraz tylko położę głowę na poduszkę to w momencie śpię.

Na szczęście nie:) Dziś tylko paracetamol brałam. Wczoraj chyba zeszło całkowicie znieczulenie, morfina, ibuprom dali za późno i tak się ból rozhuśtał. Teraz na wieczór czuje cycki takie ciężkie i brodawki bolą bardzo mala chyba za plytki chwyta

No to super ze juz lepiej :)
Może niedługo wyjdziecie :)

reklama
Do góry