reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak robię. Ale to raczej nie kolki. Póki co te sposoby trochę pomagają.

Pochwal się zdjęciami jak już będziesz miała [emoji173]️. Żałuję , że my nie poszliśmy ale już trudno :( spróbuję sama coś wymyślić. Chyba , że pójdziemy na niemowlęca sesje bo na noworodkowa już za późno ..
My dostaliśmy z naszej sesji zdjęcia do wyboru już i są przecudowne [emoji7] Pokażę Wam jak będą już gotowe obrobione :)

reklama
Ściągać i tak muszę bo mam za dużo pokarmu. Ile może stać mleko w lodówce ? 3 dni ? Wstawialyscie kiedyś taką ściągę ale nie znajdę raczej ..
No z butelki tyle zje. I tyle odciagam w 4-5 minut. A malutka przy piersi siedzi czasem z ponad pół godziny to wydaje mi się, że tyle zjada. Teraz nakarmiona, leży na mnie , usypia i marudzi , w łóżku/łóżeczku płacze .. eh .. a ja siedzę w majtkach, nawet się nie mam kiedy wykąpać. Dzisiaj mama pojechała do szpitala i powiem Wam , że jak jest ktoś do pomocy to niebo a ziemia..
Masz za dużo pokarmu bo ściągasz. I koło się zamyka. Jakby mała tylko z piersi jadła to by Ci się ilość mleka uregulowała i dostosowała do tego ile ona potrzebuje.

reklama
Czuję się mega ciężko i leżę sobie przed wiatraczkiem. Mały się wypycha po bokach ale ma nakaz siedzenia w brzuszku jeszcze. Najlepiej jakby się urodził równo w terminie :)
Ale Twój termin już niedługo? Na 21 masz? Nie wiem czy dobrze pamietam :p u mnie jeszcze 8 dni, ale nic się nie zapowiada poki co, chyba ze coś nagle przyjdzie :D

Do góry