reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie tez cisza [emoji6] Dziś koleżanka położna powiedziała, ze nie ma szans, ze urodze w terminie, bo mam za wysoko brzuch [emoji33] a mi już tak z nim ciężko i od tygodnia mam wrażenie, ze już mi do kolan sięga [emoji47] no nic. Czekamy dalej [emoji12]
Tez ostatnio uslyszalam ze do.porodu mam jakis tydzien, bo brzuch tak wysoko ;) na szczescie nie zawsze opada przed porodem

reklama
Moja położna też taki mówi. Dobrze , że jest jeszcze jedna która uważa tak samo. W niedzielę będzie miała 3 tygodnie skończone więc dziekii Bogu , nie je za dużo :huh:
Nam lekarka dzisiaj mówiła, że dziecko jak je z piersi, to nie może zjadać ZA DUŻO. Że samo sobie reguluje ile potrzebuje jeść.

Czesc cioteczki.. leze sobie u mamy :D Zobacz załącznik 888785

Jakie fajne blond włoski.

Hej „kuzyn”, ja sobie kimam przed spacerkiem i dzis jestem coś za spokojna, chyba cisza przed burzą
IMG_0862.JPG

Załączniki

• IMG_0862.JPG
    IMG_0862.JPG
    743,6 KB · Wyświetleń: 421
D

Dokladnie ;) moja czasem wisi dluzej na cycu,czasem krotko.. zje ile chce i idzie w kime ;) czasem przesypia mi nawet 5 godzin ;) jej rekord to 6 godzin w nocy.. teraz karmie w nocy tylko dwa razy ;)
U nas rekord to 5h w nocy [emoji16] miałam jeszcze wtedy wybudzać co 3-4h ale budzik mnie nie obudził [emoji23] A od dzisiaj po wizycie u lekarza już w ogóle nie myślę o wybudzaniu :)

reklama
Jakie fajne blond włoski.

Hej „kuzyn”, ja sobie kimam przed spacerkiem i dzis jestem coś za spokojna, chyba cisza przed burzą Zobacz załącznik 888791
Hyhyhy slodziak ;) moja tez ma humorki :D szczegolnie gdy cyca nie dostanie na JUZ hyhyhy :D zlosnica mala.. ciezko w aucie karmic :D to daje jej na chwile smoka,byscie widzialy z jaka zloscia go ssie :D [emoji23] i jakie odglosy oddaje.. jak taki zlosliwy gremlin [emoji23]

Do góry