reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie tez cisza [emoji6] Dziś koleżanka położna powiedziała, ze nie ma szans, ze urodze w terminie, bo mam za wysoko brzuch [emoji33] a mi już tak z nim ciężko i od tygodnia mam wrażenie, ze już mi do kolan sięga [emoji47] no nic. Czekamy dalej [emoji12]
A na kiedy termin? U mnie tez raczej wysoko :/ ale podobno z dnia na dzień może opaść :p

Ale Twój termin już niedługo? Na 21 masz? Nie wiem czy dobrze pamietam :p u mnie jeszcze 8 dni, ale nic się nie zapowiada poki co, chyba ze coś nagle przyjdzie :D
A właśnie miałam pytać ile Tobie zostało. U mnie 7 dni do terminu i też nic się nie zapowiada. Raz na jakiś czas coś mnie skurczy w krzyżu, trochę poczuje pachwine, a tak to Mały szaleje i się chyba nie wybiera zbyt predko na świat [emoji23]

Czy możliwe jest , żeby dziecko bolał brzuch po mleku z piersi ? Nie chodzi mi o diete itp. tylko o to czy po prostu dziecku może nie pasować moje mleko ? Od dwóch dni pierdzi bolesnie, często płacze. Jak usnie po nakarmieniu to się budzi z płaczem i pierdzi.

Czy możliwe , że to od Espumisanu ?
Może po prostu to kolki/bóle brzuszka. Przez niedojrzały układ pokarmowy. Ja bym pomyślała, że espumisan właśnie wręcz przeciwnie, pomoże, a nie zaszkodzi.

No mnie się słabo zrobiło. Ja to tam jeszcze nie mam odwagi zajrzeć a przy myciu to tak delikatnie dotykam.

A szwy już którejś wyszły? Bo mnie to one się takie sztywne wydają jak druty i nie pamiętam kiedy mają zacząć odpadać.
Mnie się rozpuściły te zewnętrzne. Mam jeszcze w środku. Czuję je jak aplikuję globulki (przez to zapalenie które miałam)

Czesc cioteczki.. leze sobie u mamy :D
IMAG5715.jpg

Załączniki

• IMAG5715.jpg
    IMAG5715.jpg
    591,9 KB · Wyświetleń: 399
A właśnie miałam pytać ile Tobie zostało. U mnie 7 dni do terminu i też nic się nie zapowiada. Raz na jakiś czas coś mnie skurczy w krzyżu, trochę poczuje pachwine, a tak to Mały szaleje i się chyba nie wybiera zbyt predko na świat [emoji23]
Mnie to kręgosłup w krzyżu praktycznie codziennie boli na wieczór, po całym dniu. I jak mała bardzo buszuje w brzuszku to tez zakuje w kroku, ale nie utożsamiam tego z czymś co miałoby przepowiadać porod. Chciałabym tylko, żeby przynajmiej do tego przyszłego piątku wyszła, no ale ja to mogę sobie chcieć :D zrobi i tak jak będzie chciała ;)

reklama
Do góry